tiistai 23. heinäkuuta 2019

Secret of Sahara

*) mainoslinkki

Olen * Huxleyn tuotteista lueskellut muiden kokemuksia, mutta vihdoin tuli mahdolliseksi hankkia niitä itsellekin testiin. Jos Huxley on sinulle täysin vieras brändi niin kyseessä on suorastaan kulttimaineessa oleva etelä-korealainen sarja, jonka tuotteet on suunniteltu modernin elämäntyylin rasittamalle iholle. Hankin itselleni pari tuotetta testiin * Eleven-verkkokaupasta, joista ensin esittelyyn pääsee:


Secret of Sahara Oil Essence (ovh 42,60€/30ml), joka on antioksidanttinen kasvoseerumi ainutlaatuisella koostumuksella. Kyseessä on siis tuote, joka yhdistää hoitonesteen keveydyn ja kosteuttavan vaikutuksen öljyn ravitseviin ominaisuuksiin.


Sisältää mm. kaktusviikunan siemenöljyä, matepuun lehtiuutetta, acai-marjauutetta, sekä kvinoa-siemenöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille aamuin-illoin käytettäväksi.


Tuotteessa on lupauksensa mukaisesti todella ihanan silkkinen koostumus, joka imeytyy ihoon hyvin. Sopii loistavasti meikin alla käytettäväksi, mutta toisaalta tuntuu tarpeeksi ravitsevalta myös yökäyttöön.


Tämä nousi ehdottomasti omien suosikkieni joukkoon eli en todellakaan ihmettele miksi tuotteet ovat saaneet kulttimaineensa!


Onko Huxley sinulle tuttu?

10 kommenttia:

 1. Ei, tämä tuote ei ole ollnekaan tuttu. Kiva lukea ja tutustua itselle ihan uusiin tuotteisiin :)

  VastaaPoista
 2. Kasvoseerumit ovat vieraita tuotteita mulle, mutta tää kyllä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Millaisia vaikutuksia seerumilla on iholle?

  VastaaPoista
 3. Tätä sarjaa on hehkutettu sen verran, että mieleen on kyllä jäänyt, mutta vielä en ole kokeiluasteelle päässyt :D

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen uutuus. En ole vielä kuullut tästä tuotesarjasta!

  VastaaPoista
 5. Huxley on merkkinä suhteellisen tuttu, mutta tuotteita en ole silti testannut. Kun nykyiset varastot tyhjenee hiukan niin olisi varmasti tarve!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ruumis kirjastossa

*)mainoslinkki Otin tämän kirjan lukuun, vaikka kuvittelin muistavani lopputuloksen - noh, kyllä sen osittain muistinkin, mutta paljon o...

Luetuimmat