sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Green Caviar

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Kukapa ei kaipaisi iholle hieman lisää nuorekkuutta?


lupaa kuoria kevyesti, kosteuttaa sekä tehostaa solujen uusiutumista. Koostumus maitomaista, joka muuttuu levitettäessä täyteläiseksi. Sisältää mm. vihreää kaviaarilevää, PHA-happoja ja viikunakaktusta. Tuote on valmistettu Ruotsissa ja se on 100% vegaaninen, 98% luonnollisia raaka-aineita. Käyttö: 2-3 tippaa puhtaalle iholle taputellen. Vaikutuksen tehostamiseksi voit sekoittaa seerumia muutaman tipan myös kasvonaamion tai -voiteen sekaan.

Koostumus on täyteläistä, mutta imeytyy kuitenkin ihoon tehokkaasti. On siis itselläni toiminut hyvin myös meikin alla. Kuten aiemminkin olen maininnut niin ihoni on tosiaan verrattain hyvässä kunnossa, joten omassa ihossani on haastavaa huomata muutosta parempaan suuntaan. Tuote itsessään on kuitenkin ollut käytössä mainio ja ihoni kunto on tätä käytettäessä pysynyt vähintäänkin ennallaan. Skin Treat -tuotteet muutenkin ovat olleet mielestäni loistavia hinta-laatu -suhteeltaan ja näitä tulee varmasti siten jatkossakin blogini esittelyissä näkymään.


Onko sinulla ollut käytössä PHA-happoja sisältäviä tuotteita?

4 kommenttia:

  1. Nuorekkuutta - tänne kiitos ja heti! :D Just viime viikolla katselin, että tähän asti niin huoleton kasvojen iho ei enää varmaankin juuri iän myötä olekaan enää niin huoleton.

    https://www.hennam.fi

    VastaaPoista
  2. Eipä ole käytössä noita. Aika vähän käytän tämän tyyppisiä juttuja. Mutta ainakin oppi uutta taas :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat