sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Terra Nova

Otin meille uudelleen lyhyeksi pätkäksi Disney+ -palvelun käyttöön ja ajattelin esitellä sieltä mielenkiintoisen sarjan, jota olen aikanaan tv:stäkin katsellut.

Terra Nova on tieteisfiktiosarja vuodelta 2011, joka jäi suosiostaan huolimatta yhden tuotantokauden mittaiseksi. Syy tähän oli yksinkertaisesti kustannukset; yhden jakson tekeminen on kustantanut noin neljä miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Todella harmillista, koska sarja oli todella mielenkiintoinen. Sarjan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2149 ja maapallo on tällöin tuhoutumassa ylikansoituksen ja kaiken kaikkiaan kaikkien ihmisten toimien vuoksi. Tiedemiehet ovat löytäneet aika-avaruusjatkumossa murtuman, jonka kautta on mahdollista lähettää ihmisiä rinnakkaistodellisuuden liitukauteen. Eli sarjassa on tosiaan mukana myös dinosauruksia, joiden kanssa ihmiset yrittävät opetella elämään.

Kuten mainittu niin harmittelin jo aikanaan tämän sarjan loppumista lyhyeen enkä liene ollut ainoa. Koska sarjan alkuperästä on jo niin pitkä aika niin ei liene ajankohtaista kuvitella sarjan enää tästä jatkuvan. Kuitenkin suosittelen lämpimästi tämän tuotantokauden katsomista mikäli tapahtumat lainkaan mielenkiintoisilta sinusta vaikuttivat!

Onko tämä sarja sinulle tuttu?

4 kommenttia:

  1. Olen kyllä kuullut tästä sarjasta, mutta en erityisemmin ole kiinnostunut tällaisista tieteisfiktiosarjoista, niin on jäänyt katsomatta tämäkin.

    VastaaPoista
  2. Mä muistan tämän sarjan ja harmitti myös kun se ei saanut jatkoa. Rakastan kaikki dinojuttuja :)

    VastaaPoista
  3. Muistan jotenkin tämän sarjan, mutta katsonut en ole. Mielenkiintoinen sarja olisi vieläkin katsoa. Tai juurikin nyt!

    VastaaPoista
  4. Minulle sarja on kyllä vieras. Olen sitä mieltä, että hyvin tehtyjä sarjoja on aina kiva katsoa. Itse tykkäät dekkarisarjoista kaikista eniten.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat