perjantai 18. kesäkuuta 2021

Australian Glow

Julkaistu alun perin 14.4.2020
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kesää kohti mennessä vaatteet alkavat pikkuhiljaa keventyä ja näin olleen myös talven jälkeen olisi aika saada väriä hipiään. Osa on käynyt sitä keväällä hankkimassa ulkomailta, mutta koronan takia se tällä hetkellä on mahdotonta. Itse muutoinkin suosin purkista otettavaa, toisaalta senkin vuoksi koska en pahemmin luonnollisesti rusketu :D


Australian Glow kuullosti lupaavalta paitsi päivetyksen niin myös muovia vähentävän innovaationsa osalta; itseruskettaville vaahtopulloille löytyy saatavilta täyttöpussi minkä lisäksi tämän vuoden aikana kaikki vaahtopullopakkaukset vaihtuvat pakkauksiin, jotka on valmistetty valtamerestä poimutusta muovijätteestä! Yhteen purkkiin kuluu kahdeksan merestä löytynyttä muovipussia.

Sarjasta löytyy hyvä valikoima niin vaahtoja, suihkeita, voiteita kuin muitakin itseruskettavien käyttöön tarvittavia tuotteita. Itselleni testiin tuli:
* Gradual Tanning Lotion (ovh 19,50€/200ml)
Sel Tan Mousse Medium (ovh 24,90€/200ml)
* Reusable Tanning Mitt (ovh 8,50€)


Asteittain päivittävät voiteet olivat pitkään se oma juttu kun en vielä itseruskettaviin uskaltanut koskea - pelkäsin liian tummaa ja oranssia lopputulosta :D Tämä kyseinen voide on kaikinpuolin ihastuttava (kuten oletinkin sen olevan); kalpeanaamankaan ei tarvitse pelätä liian näkyvää lopputulosta minkä lisäksi voide ravitsee ihoa.

Vaahtomainen itseruskettava näyttää aina suorastaan pelottavan tummalta, mutta tätäkään kaveria ei tarvitse pelätä! Tosin suosittelen ehdottomasti itseruskettavien kanssa käyttämään hansikasta! Paitsi, että saat suojaa käsillesi niin tällä on myös helppo saada tuote levitettyä iholle tasaisesti! Itseruskettavien kanssa kannattaa muistaa aina edellisenä iltana ihon huolellinen kuorinta ja kosteutus - jonka allekirjoittanut toki totaalisesti unohti :D


Yllä oleva kuva otettu heti levityksen jälkeen. Itseruskettava lupaa antaa lopullisen sävyn tunnissa ja ainakin itse uskalsin vaikutusajaksi vetäistä vaatteet päälle - iho ei vaahdosta jäänyt lainkaan nahkeaksi enkä myöskään housuihin huomannut väriä tarttuneen. Koska en tosiaan ollut muistanut ihoa kuoria niin muutamaan kuivempaan paikkaan tämä hieman lujemmin tarrasi - hyvä muistutus miksi se kuorinta olisi niin tärkeää ;)


Yllä olevassa kuvassa tilanne tunnin vaikutusajan jälkeen (kun aurinkokin alkoi pilkistellä :D). Lopputulos Medium-sävyllä oli omalle kalpealle iholleni yhden käsittelykerran jälkeen juuri sopiva eli voin suositella tätä kaikille muillekin kalpeanaamoille!

Monethan eivät pidä lainkaan itseruskettavien tuoksusta; itse en ole tuoksun suhteen lainkaan herkkä, olen siitä kummallinen, että jossain määrin jopa pidän tuoksusta :D Näiden kohdalla tuoksua ei lainkaan levitettäessä tuntunut, tuotteen oltua iholla asiakseen tuoksuttamalla hieman itseruskettavalle tyypillistä tuoksua olin havaitsevinani.

Kokonaisuutena ihana kaksikko, joista kumpikin jää itselläni käyttöön; asteittain päivettävää käytän varmaankin hieman säännöllisemmin ja itseruskettavaa sitten tarpeen mukaan - kun sääriä pitää enemmän esitellä :D


Kumpaa sinä suosit; asteittainen päivettävää vai itseruskettavaa - vai otatko brunat mieluummin auringon tai solariumin kautta?

12 kommenttia:

 1. Vielä toistaiseksi asteittain päivettävä. Jossain vaiheessa kokeilen kyllä itseruskettavaa! Kunhan nyt ensin opin tasaista jälkeä saamaan noilla päivettävillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorinta, kosteutus, levityshanska ja hyvä tuote niin onnistuu! :)

   Poista
 2. Mulla oli just hiljattain Australian Glow testissä, ja tykkäsin kans tosi paljon. 🙂

  VastaaPoista
 3. Mä en välitä rusketuksesta ollenkaan. Oli se purkista tai muilla tavoin tuotettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en aikaisemmin välittänyt, mutta on kiva löytää tuotteita joilla saa kalpealle iholle halutessaan sitä väriä :D

   Poista
 4. Olen tainnut kerran kokeilla jotain ruskettavaa tuotetta. Sain varsin seepramaisen lopputuloksen. Nykyään mahdollinen väri on peräisin auringosta. Helmikuussa kävin Espanjassa ja sain pienen päivetyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa antaa uusi mahdollisuus varsinkin jos viime kerrasta on aikaa - ja kaipaat sitä väriä pintaan :D

   Poista
 5. Mä en ole koskaan edes kokeillut itseruskettavia tuotteita, mutta ihan mielenkiintoinen postaus silti :)

  VastaaPoista
 6. Vuosia, vuosia sitten olen kokeillut viimeksi itseruskettavia tuotteita. Kuitenkin haaveilen jälleen tänäkin kesänä, josko kokeilisin. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat