tiistai 1. kesäkuuta 2021

Mitä kesä tuokaan tullessaan?

Koska kevät on nyt taputeltu ja siirryimme juuri kesään niin ajattelin teille hieman kirjoitella ajatuksiani menneestä keväästä sekä tulevasta kesästä...


Itse päätin vahvasti tehdä vuodesta 2021 parhaan tähän mennessä ja täytyy sanoa, että aika hyvissä kantimissa ollaan sen suhteen. Vuosi käynnistyi erikoisissa tunnelmissa, koska olin piiiiitkästä aikaa työtön eikä tarkkaa tietoa jatkoista ollut. Kevään aikana opiskelin avoimen AMK:n kautta kolme YAMK-kurssia ja yhtenä suunnitelmana olikin opiskelemaan hakeminen syksylle 2021 mikäli en muuta keksisi. Opiskelut käynnistyivät hieman nihkeästi ja täytyy sanoa etten kyllä noin intenssiivistä opiskelemista ehkä ainakaan tässä vaiheessa elämääni kaipaa. Uuden oppiminen on ihanaa, mutta ei ehkä tuolla tavalla kuin koulunpenkkiä kuluttamalla.

Onneksi ei tuota varasuunnitelmaa tarvinnut käynnistellä, koska löysin aikasta upean työpaikan. Hyppäsin tosiaan hoitoalalta pois, joka tuntui tässä vaiheessa enemmän kuin tarpeelliselta. Uusi työni on vakuutusalan puolella ja tarvitsen työssäni myös tuota aikasempaa taustaa. Muutoin työ itsessään on täysin uutta ja ihmeellistä. Onneksi perehdytykseen on nykyisessä työpaikassani panostettu täysillä eikä senkään jälkeen ole pelkoa pärjäämisestä yksin vaan tukea tulee aina löytymään. On mielettömän ihanaa kun maanantait eivät enää ole mikään kirosana. Tällaistahan tämän oikeasti pitäisikin olla... Työn suhteen ollaan tosiaan todella alkutaipaleella, mutta hyvältä vaikuttaa.


Neiti on ollut koko kevään hoidossa ja tästä aiheesta kirjoittelinkin teille aikaisemmin. Paitsi aika opintoihin ja työnhakuun niin myös toipumiseen oli enemmän kuin tarpeellista. Itselläni on myös se helpotus, että neitokainen on alusta lähtien hyvin viihtynyt hoidossa ja suorastaan kaipaakin sinne kavereiden pariin. Päiväkoti on myös kaikinpuolin muutenkin ihana ja melko pieni. 

Itsellenihän ei kesälomaa ole kertynyt, mutta minulla on mahdollisuus pitää viikko palkatonta lomaa ja sen ajattelin sijoittaa heinäkuulle. Koska uskon, että lapsetkin kaipaavat lomaa myös sieltä päivähoidosta niin olen yrittänyt järjetellä hänelle sen lisäksi lisää lomaa siten, että hän on minun vanhempieni sekä siskoni luona noin viikon pätkät. Onneksi on olemassa tukiverkostoa, joka pystyy näissä asioissa auttamaan.


Olen todella toiveikas kesän suhteen ja katsotaan olisiko tässä jossain vaiheessa vielä lisää ihania asioita teille jaettavaksi.

Kuinka sinulla on kevät mennyt ja millaisia odotuksia tulevan kesän suhteen on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat