sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Öljyllä höystettyä jauhenaamiota

Sain Bona Valerelta muutamia tuotteita testiin, joista ensimmäisenä esittelyyn pääse jauhemainen kasvonaamio. Kyseessä on puhdistava ja kirkastava mansikka-vanilja kasvonaamio.


Naamio sisältää ihoa ravitsevia ainesosia kuten A- ja C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia ym. Ei sisällä synteettisiä hajusteita tai säilöntä- ja väriaineita.


INCI-lista ei myöskään tuotteessa ole pitkä:
valkoinen savi, mansikkajauhe, punainen savi, vaniljan siemenet.

Itseltänihän löytyy jo aikaisemmin käytöstä FLOW Kosmetiikan vastaavanlainen naamio, mutta vasta nyt tämän kohdalla hoksasin käyttää veden asemasta naamion teossa hyödykseni kasvoöljyä - suosittelen! Ohjeissa seos suositellaan tekemään veteen, maitoon tai jogurttiin - mutta ainahan tässäkin voi hieman omaakin mielikuvitusta käyttää hyödyksi ;)


Kannattaa muuten seurata ohjeita seoksen teon suhteen (10g jauhetta + puoli teelusikallista nestettä), muutoin naamiota tulee tehtyä varsin reilusti :D


Omaan silmämääräiseen arvioon ei myöskään kannata luottaa, kuvassa olevassa astiassa tuotetta reilusti yli sen mitä kasvoille oikeasti olisi tarvinnut..


Kun seos on valmis niin levitys kasvoille ja antaa vaikuttaa 10min. Nyt kun seoksen tein kasvoöljyyn en myöskään kuivumisefektiä huomannut ja naamion pesun jälkeen kasvot tuntuivat erittäin miellyttävän kosteutetuilta - kuivaihoisille tuo kasvoöljyvinkki on sellainen mikä ehdottomasti näiden kanssa kannattaa hyödyntää!

Purkissa tuotetta on 50g ja koska yhteen kertaan menee 10g niin tästä riittää oikealla annostuksella tehtynä viideksi kerraksi käyttöön. Hintaa tuotteella on 12€ eli yhden naamiokerran hinnaksi tulee 2,40€ - ei mielestäni mikään mahdoton summa hyvästä ja luonnonmukaisesta tuotteesta.

Jos tykkäät leikkiä kotikemistiä niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan - tuli myös mieleen, että esim. polttareihin tms. tällaiset jauhenaamiot voisivat olla kiva lisä saunomisen yhteyteen!? :)


Jauhenaamiot - IN vai OUT? :D


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Tää on ihan mun yksi lempparinaamioista, ihanan tuoksuinen. Välillä laitan veden kanssa, välillä vähän öljyä sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko koskaan kokeillut sekoittaa jogurttiin tms.? :D

   Poista
 2. En olekaan tuollaisista jauhenaamioista ennen kuullut! Miltä tuo muuten tuoksuu? Vaniljan ja mansikan yhdistelmä ainakin kuulostaa tosi ihanalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan testata, koska ensimmäisellä kerralla kasvoöljyn tuoksu oli dominoiva enkä kokenut naamion varsinaisesti miltään tuoksuvan - kuivana ei tosiaan tuoksu miltään, mutta kun sekaan laittaa vettä niin alkaa tuoksua herkullisen mansikkaiselta, ripaus vaniljaakin tuoksussa taitaa mukana olla :)

   Poista
 3. Ihana postaus <3 Olen itsekin laittanut joskus arganöljyä naamioon, mutta jos sitä laittaa liin paljon voi olla, että naamio ei jää kasvoille kiinni :)

  Mansikka-vanilja kasvonaamiota myydän myös Prismoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten hyvä vinkki, kannattaa nykyään Prismassa käydessä katsoa tarkasti kosmetiikkahyllyjä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat