lauantai 11. helmikuuta 2017

Naked Ultimate Basics

Kerrankin onnisti arvonnassa; voitin Glitz&Glam jouluarvonnasta itselleni Urban Decayn Naked Ultimate Basics -luomiväripaletin!


Kuten muutkin UD-paletit niin myös tämä on ihan mielettömän kaunis ulkoa - ja tietysti täyttä kultaa sisältä! ;)


Täytyy myöntää etten itse olisi välttämättä tätä ostanut, koska olen enemmänkin viehättynyt harakkana kaikesta kimaltavasta ja kyllähän tuo hinta (n.55€) laittaa myös aina noita hankintoja miettimään ja itse ajattelin etten tätä tarvitse eikä tämä olisi minun juttuni - mutta kuinka väärässä voikaan ihminen olla!!


Sävyt ovat mattoja ja neutraaleita, mikä voi kuullostaa ehkä tylsältäkin, mutta tämä kurvasi ehdottomaan kärkeen omana arkimeikkipalettinani. Kun täytyy kiireessä saada kaunista ja varmasti toimivaa.


Osa sävyistä ei swatchattuna kovinkaan selvästi erotu iholta, mutta tästä huolimatta (tai ehkä juuri tämän takia? :D) ovat aivan loistavia koko luomelle levitettynä - jo pelkästään tällä saa huolitellumman lopputuloksen aikaiseksi. 


Swatchaukset olen tehnyt jälleen puhtaalle iholle ja tässä näkyy luomivärien laadukkuus; pigmenttiä jo ilman pohjustajaakin on vaikka muille jakaa :D Tästä huolimatta luomivärit ovat helposti häivytettäviä.

Ehdottomasti hintansa arvoinen ja vähän ylikin. Tässä paletti, joka ehdottomasti jokaisen tulisi omistaa - ja se on jo paljon sanottu! :D


Joko sinä olet kyseisen paletin itsellesi hankkinut vai onko vielä ostoslistalla? ;)

16 kommenttia:

 1. Oli ostoslistalla mutta hoksasin theBalmilla olevan vastaavan. Siitä vähän myöhemmin lisää ;) tämä on kuitenkin kaunis ja varmasti hintansa arvoinen paletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. theBalm:lla on kyllä myös aivan ihania luomiväripaletteja :)

   Poista
 2. Oi ihan mahtava voitto ja tuo paletti on himotuslistalla. Onnea. <3Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin onni potkaisi :) Ihanaa viikonloppua myös sinne! <3

   Poista
 3. Tää tais olla mun viime vuoden käytetyin paletti yhdessä Tarteletten kanssa.

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi mikä tuuri sulla kävi :) Tää on todella ihanan näköinen paletti ja ehdottomasti ostoslistalla!

  VastaaPoista
 5. Voi hitsi säkö tän voitit! Olisin niin tahtonut tän itselleni kanssa, sitä kun ei oo vieläkään Sokkarin verkkokaupassa enkä täten ole päässyt lunastaan sitä itselleni! Etenkin toi punanen tässä paletissa ois ihan unelma, tahtoooo! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit miten hyvä tuuri! Onnea ihanasta arvontavoitosta! Tämä paletti on mullakin ostoslistalla melkein seuraavana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin jouduin pari kertaa lukemaan ennenkuin tajusin, että voitto oli tosiaan omalle kohdalle sattunut :D

   Poista
 7. Aika kivan näköisiä sävyjä! Nuo ylärivin sävyt on ihan unelmia! Yleensä olen luomivärihankinnoissa kaikkien hassujen sävyjen perään vaikka tuollaisille neutraaleille olisi varmaan enemmän käyttöä.

  VastaaPoista
 8. Tää on vielä mun ostoslistalla just hintansa takia! Ihanan näkönen se kyllä on ja swatchit myös :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat