perjantai 24. helmikuuta 2017

Kynsien&kynsinauhojen hoitoa x3

Ajattelin esitellä teille tänään tällä hetkellä itselläni käytössä olevat kolme eri koostumuksista hoitotuotetta kynsille ja kynsinauhoille.


Lavera Intense Nail Gel (ovh 8,20€/10ml) *
Nailfix Yummy Gummy (ovh 3,80€/15ml)


Laveran geeli on näistä kaikista kevyin. Tätä syväkosteuttavaa geeliä voi käyttää niin kynsille kuin kynsinauhoillekin aina tarpeen mukaan. Aktiivihelmet sisältävät tehokkaasti ravitsevia luomu aloe veraa sekä ananasuutetta.


Nailfixin herkullisen tuoksuinen Yummu Gummy on jo toinen kappale omassa käytössäni. Sisältää mm. manteli-, persikka-, maissi- ja kookosöljyä. Tämä tuoksuu ihan joltain karkilta! :D


Burt's Bees on kolmikon paksuin ja ravitsevin tuote. Tämä tuoksuu nimensäkin mukaisesti ihanan sitruksiselle ja on itselläni käytössä silloin kun kaipaan kynsille ja kynsinauhoille oikein kunnon tehohoitoa.


Tällä tehokolmikolla hoidan tällä hetkellä pääsääntöisesti kynsiä ja kynsinauhoja, löytyykö joukosta sinulle vanhoja tuttavuuksia?


*)Laveran geeli saatu pr-näytteenä, muut itse hankittu

8 kommenttia:

 1. Minäkin käytin tuota Nailfixin Yummu Gummya, mutta sitten hukkasin sen muutossa enkä ole puteloa enää mistään löytänyt. Tuote oli ihan hyvä, mitä ehdin sitä käyttämään :).

  VastaaPoista
 2. Tuon Yummy Gummyn haluan!
  Käytän kynsillä ja kynsinauhoilla pääasiassa juuri öljyä kosteutukseen. Ja muualle käsiin käsirasvaa.

  VastaaPoista
 3. Kaikki tuttuja tuotteita :) Yummy Gummy on tällä hetkellä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinkohan alunperin tuon Burt's Bees:n sun suositusten perusteella innostunutkin hankkimaan :D

   Poista
 4. Burts Bees on huippu. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat