tiistai 21. helmikuuta 2017

Breathable

Sain Orlyn maahantuojalta testiin uudenlaisen kynsilakan, jonka idea on syntynyt hengittävistä piilolinsseistä!


Breathable-kynsilakkojen ideana on siis yhdistää hoitolakat ja värilakat samaan pulloon. Kynsilakka päästää ilman ja kosteuden lävitsensä imeytymään kynteen. Sisältää kynsien vaurioita parantavaa ja kynnen kasvua edistävää arganöljyä sekä B- ja C-vitamiineja. Tämän all-in-one -tuotteen kanssa et tarvitse erillistä alus- tai päällyslakkaa.


Itse en varsinaisesti koe ongelmalliseksi käyttää kolmea eri tuotetta kynsien lakkaukseen (aluslakka, värilakka, päällyslakka), mutta varsinkin kiireessä tälläinen tuote on itsellekin ehdottomasti IN. Suhtauduin ehkä hieman varauksella mutta uteliaan innokkaana tuotteeseen.


Itselleni sain kynsilakan testiin sävyssä "Pamper Me", jota voisi melkein kuvailla ylivalkoisen vaaleanpunaiseksi. Itse en aina tämän tyylisille sävyille ole aivan täysin syttynyt, joten jännityksellä lähdin kynsiäni lakkailemaan..


Lopputulos oli kuitenkin silmiäni miellyttävä ja testikierroksen suoritin kuten oli kynsilakan ohjeistuskin; ilman alus- tai päällyslakkaa.


Tätä kynsilakkaa käyttäessä huomasin, että olisi aika näyttää kynsilleni taikaviilaa - aavistuksen verran kynsien uurteisuutta on havaittavissa kun aluslakka ei tätä ole tasoittamassa.

Kestävyydessäkään en erityisempää moitittavaa löytänyt; parin päivän jälkeen jo tuttuun tapaan vaihdoin seuraavaan lakkaan, jonkin verran kulumaa oli tullut kuten muillakin kynsilakoilla kun siitä kynsienhuollosta alkaa taas aikaa olla.. 

Orlyn kynsilakkoja voit tilata mm. maahantuojan sivuilta, tällä kyseiselle lakalla on hintaa 19,80€ - huomioikaa, että Orlyn isot pullot ovat melkoisia jättiläisiä; tavaraa näissä on peräti 18ml verran.


Miltä sinusta tämä uuden teknologian lakka kuullostaa?


*)pr-näyte

22 kommenttia:

 1. Todella mielenkiintoinen uutuus! Vaikka itse olenkin ahkera lakkailija, on tällaisille all-in-one tuotteille aina omat käyttöhetkensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aina ei ehdi ajan kanssa kynsiään lakkailla :)

   Poista
 2. Jos mulla ei olisi rakennekynsiä, tuo olis varmasti kiva kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Onpa mielenkiintoinen kynsilakka! :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta! :) Näyttääkö sävy vaaleammalta kynsissä kuin pullossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla samanlaiselta näyttää sävy niin pullossa kuin kynsilläkin :)

   Poista
 5. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Ja vitsi miten ihana sävy tuossa lakassa :)

  VastaaPoista
 6. Käyttäisin varmasti, mikäli kynsissä ei olis ollut geelit yhtäjaksoisesti jo kohta 5 vuotta :)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoinen idea ja väri on kyllä sitä mua mielyttävää! :D

  VastaaPoista
 8. Mun täytyy myöntää, että en haluaisi kokeilla tätä. Mun helposti liuskottuvat kynnet eivät kyllä kestäisi sitä, että lakka päästä kosteuden läpi kynteen. Mä lakkaan aina kynnen vapaan kärjen myös alapuolelta, jotta se kosteus ei pääsisi kynteen. Kynnet ei hengitä, niin en näe tämän tuotteen pointtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai tässä on enemmänkin juttuna tuo, että selviää yhdellä tuotteella kolmen sijasta :)

   Poista
 9. Tää sopisi mun kaltaiselleni laiskalle lakkaajalle 😄 Tosin alkuvuodesta innostuin lakkaamaan kynsiä ja nyt kynnet on ihan haperot 😭

  VastaaPoista
 10. En ainakaan Suomi-hinnoilla ostaisi, kun ei nämä niin hienoja ole. Jossain vaiheessa taisi olla salonkilakkamaineessa (kuten OPI ja CG), jopa rapakon takana näiden hintaa pidetään kalliina (noin 8 $). Samalla hinnalla saisi Suomesta yhden indielakan tai kaksikin jos ovat tarjouksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin kipuraja kynsilakkojen hinnoissa menee aikalailla jossain 15€ huitteilla, kovin hanakasti en ainakaan yli 20€ yhteen kynsilakkaan sijoittaisi ja tästä syystä muutamat indielakkamerkit ovatkin varsin vieraiksi itselleni jääneet..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat