maanantai 6. helmikuuta 2017

True Colour Supreme

Sain Avonin uudesta meikkisarjasta testiin huulipunia, jotka ovat niin herkullisia, että pakko jakaa kokemuksia myös teille..


Huulipuna on ravitseva ja kosteuttava - mikä toki tarkoittaa, että joutuu päivän mittaan punaa lisäämään, mutta tälläiselle kuivahuuliselle nämä ovat suorastaan täydellisiä koostumukseltaan. Huulipunat sisältävät jojobaöljyä, hunajaa ja mehiläisvahaa sekä suojakertoimen 15. 


Sävyvaihtoehtoja on peräti 15 erilaista eli löydät itsellesi taatusti sopivan. Itse sain huulipunaa testiin kolmessa eri sävyssä:
Perfect Pink
Rose Revival
Red Creme


(Yllä olevaan kuvaan sain järjestyksen sotkettua, mutta swatchauksissa ovat tuossa alkuperäisessä järjestyksessä:)Huulilla punia on oikeastaan verrattavissa tunnultaan huulivoiteeseen eli nämä ovat todellakin hoitavia ja ravitsevia - oikeita talvipunia kaikille kuivahuulisille. Hintaa punilla on 12€, mutta postausta naputellessani ovat 7,95€ hintaan tarjouksessa.

Suosittelen lämpimästi testaamaan näitä mikäli sinulla on ravitseva huulipuna ollut hakusessa. Mikäli etsit nimenomaan kestävyyttä punalta, eivät nämä ole sinun juttusi. :)


Kumman sinä huulipunassa tai huulimeikissä yleensä laitat etusijalle; hoitavuuden vai kestävyyden?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Minulla menisi etusijalle varmaan kestävyys, koska olen todella laiska korjaamaan meikkiä päivän mittaan ja kestävät huulipunat ovat tällöin helpompia minulle :).
  Upeita sävyjä, varsinkin tuo perfect pink :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on noista varmaan omakin suosikkini vaikka kaikki kolme upeita ovatkin :)

   Poista
 2. Vitsit miten jännän näköisiä noi puikot, nättejä. Itselläni kestävyys, mutta en kyllä kestävyyden vuoksi käytä huulipunia, jotka kuivattavat niin, että huulet halkeilee, onneksi löytyy sellaisia, jotka eivät sitä tee vaikka kestäviä ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pari kertaa jouduin katsomaan, että onko noissa tosiaan tuollaisia "viiruja", mutta kyllä ihan oikein näin :D

   Poista
 3. Nuo näyttävät aivan ihanalla ja Avonilla on paljon hyviä meikkejä. Mukavaa iltaa Mira <3

  VastaaPoista
 4. Miulla ehkä molemmat, niin hoitavuus kuin kestävyyskin :D
  Silky Peach löytyy miulta + kaksi näytettä, mutta ne ei ole niin kauniita kuin täysikokoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä valitettavasti jommasta kummasta pitää karsia saadakseen toisen :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat