torstai 16. helmikuuta 2017

Sitruuna-laventeli

Omalla kohdallani ehdottomasti lempivartalokuorintani ovat sokerikuorinnat; nämä ovat tarpeeksi rouheita ja mikä parasta; eivät sisällä (yleensä) niitä mikromuoveja, joita itsekin yritän ainakin jossain määrin vältellä.

Bona Valerelta aikaisemmin saamani paketti sisälsi ilokseni myös juuri kyseisenlaista kuorintaa:
Kuorivana osana tässä toimii juurikin sokeri ja ihastuttavan tuoksunsa tämä on saanut rauhoittavasta laventeliöljystä sekä piristävästi sitruunan eteerisestä öljystä. Tuttuun tapaan tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä väri- tai säilöntäaineita.


Kuorinta on tosiaan ihanan rouhea, mutta sisältämiensä öljyjen vuoksi tässä on myös selkeästi hoitotehoja; iho jää miellyttävän pehmeäksi ja kosteutetun oloiseksi kuorinnan jälkeen. Minkäänlaista öljyistä tuntemusta iholla ei tarvitse kuitenkaan pelätä ja itse vielä kuorinnan ja suihkun jälkeen korppuihoni kuorrutan vartalovoiteella. Tuoksuna omaan nenääni tässä tulee hallitsevana sitruuna, laventelia en tästä juurikaan tunnista.


Hintaa tällä on 15€/200g mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta näin ihastuttavasta tuotteesta. Vaihtoehtoja tuoksun suhteen on myös useita, löytyy appelsiini, kahvi-greippi, ruusunkukka, minttu sekä ihan oma kuorinta miehille - mikään ei toki naisiakaan estä tätä käyttämästä mikäli tuoksu kuullostaa korvaasi sinun jutultasi.


Kuoritko sinä vartalon ihon säännöllisesti?

*)pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Mä tykkään käyttää näitä käsien kuorintaan, ei tarvitse rasvata käsiä kuorinnan jälkeen ja niistä tulee ihanan pehmeät. Vartalolle käytettynä itselle liian rouheaa ja lopputulos liian kosteutettu, tekee mieli pestä kroppa vielä suihkugeelillä. Mutta käsien kuorintaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään vielä tämän käytön jälkeen läträtä vartalolle kosteusvoiteet päälle :D

   Poista
 2. Tämmöset kuorinnat on myös mun lemppareita, etenkin tuo heidän ruusun tuoksuinen vaihtoehto houkuttelee!

  www.elinaeveliinaa.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni houkuttaisi kovasti tuo appelsiini.. ja kahvi-greippi.. ja-ja.. :D

   Poista
 3. Mulla oli tää appelsiinin tuoksussa, tykkäsin kovasti ❤

  VastaaPoista
 4. Sitrustuoksujen ystävänä tykkäisin tästä varmasti! Ylipäätään täytyisi taas hankkia uusi vartalokuorinta. Kuorin säännöllisesti kyllä! :)

  VastaaPoista
 5. Nämä Signe Seebidin sokerikuorinnat ovat kyllä niin täydellisiä ♥ Mä käytän sitä appelsiinia käsien kuorintaan säännöllisesti eikä oikein kelpaa enää mikään muu. Se vaan jättää ihon niin ihanan tuntuiseksi.

  VastaaPoista
 6. Mulla on tästä se ruusuinen versio ja tykkään! Pitäisikin muuten kuoria kroppa pitkästä aikaa, en kyllä ole mikään kaikista innokkain vartaloa kuorimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen yrittänyt nyt silläkin saralla tsempata, välillä tulee kausia kun jaksaa olla aktiivinen asian suhteen ja sitten se taas hetkeksi unohtuu o.O

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat