torstai 9. helmikuuta 2017

Öljyä vartalosi

Arganöljy on jo jonkun aikaa ollut kova sana ihon- ja hiustenhoidossa ja itsekin olen tähän jossain määrin tutustunut, muistaakseni kuitenkaan en kuitenkaan puhtaasti arganöljyä ole missään käyttänyt vaan pelkästään tuotteita, jotka ovat ko.öljyä sisältäneet. Olikin siis mielenkiintoista saada nyt käyttöön puhdasta arganöljyä.


Ekovistan arganöljyn kerrotaan olevan laadultaan parasta mahdollista ja sivuilta pystyy tutustumaan heidän öljynsä tarinaan.


Miksi arganöljy on niin hypetetty?
- monikäyttöinen (sopii niin hiusten- kuin ihonhoitoon, voi käyttää sellaisenaan tai lisätä tipan muun käyttämänsä tuotteen sekaan kuten hoitoaineen tai kasvoveden)
- kaikille ihotyypeille sopiva
- korkea antioksidanttipitoisuus (saasteiden ja UV-säteilyn aiheuttamaa kuormitusta vastaan)
- E-vitamiini ja iholle välttämättömät rasvahapot (ehkäisee vapaiden radikaalien toimintaa samalla vahvistaen ja parantaen ihon joustavuutta)
- linolihappo (tulehduksia vastaan)


Hintaa 50ml pullolla on noin 15€ ja tämähän kestää riittoisuutensa vuoksi käytössä pienen ikuisuuden.


Tuoksua en itse ainakaan tuotteessa tunnista olevan. Öljy jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja varsinkin seuraavana päivänä ihofiilis on mahtava. Lisäksi tämä on kätevä apu jos käytössä sattuu joku ei-niin-kosteuttava voide olemaan, ei tarvitse heittää menemään tai odottamaan kesää vaan tehostettuna öljyllä käyttää pois talviaikaankin.


Onko sinulla ihonhoidossa käytössä erilaisia öljyjä vai jätätkö öljyillä lotrailun mieluummin muille? :D


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti vannon öljyjen nimeen. Itse olen tykännyt The Body Shopin Intensely Revitalising Facial Oilsta, tykkään sen "paksuudesta". Kun se loppui, käytin loppuun Lumenen Complete Rewind (uudistava tehoöljy) ja kyllä sekin meni ihan hyvin vaikkei ihan Body Shopin öljyn vierelle ylläkään. Nuxen öljyä (vaikken tuoksusta yhtään tykkää) laitan hiuksiin, jotka on järkyttävän kuivat latvoista blondauksen jäljiltä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tuota TBS öljyä joskus käydä testaamassa :)

   Poista
 2. On, varsinkin talvella. Kesällä en ole öljyistä niin innostunut, paitsi jos iho tuntuu tosi kuivalta, niin yöksi pistän. Talvella käytän melkein aamuin/illoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä tosiaan iholle ei ehkä välttämättä kaipaa mitään öljymäistä :D

   Poista
 3. Vaikuttaa ylelliseltä ja olen koukussa tuollaisiin ruskeisiin lääkemäisiin pulloihin. Muutoinkin omia suosikkeja niin vartalon, hiusten, kuin kasvojenkin hoidossa on öljyt. :) Ihanaa iltaa Mira <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat