torstai 2. helmikuuta 2017

Saako halvalla hyvää?

Sain viimeinkin tilattua itselleni muutamassa blogissa paljon kehutun L.A. Girlin peitevoiteen testiin - samalla nappasin myös geelikyniä, koska niitä ei koskaan voi olla liikaa!? :D


Sävyvaihtoehtoja on todella runsaasti, itselleni valitsin kaikista vaaleimmalta vaikuttaneen sävyn Porcelain. En tullut levitysosaa erikseen kuvanneeksi; tässä ei ole ehkä se hygieenisin ratkaisu, koska levityspäänä on sivellin johon tuubista puristamalla tulee peitevoidetta. 


Sävy on vaalea, mutta ehkä aavistuksen verran liian kellertävä itselleni. Häivyttyy kuitenkin hyvin eikä jää mitenkään häiritsevän kellertäväksi. Peittoteho tuotteella on mielestäni ihan hyvä kuten myös kestävyyskin. Tätä ennen minulla oli pitkään käytössä Oriflamen Everlasting -peitevoide (joka päivittäisestä käytöstä huolimatta ei näyttänyt loppumisen merkkejä, mutta pitäähän sitä varalle aina toinenkin jemmassa olla.. :D) ja ehkä rankkaisin sen kuitenkin minun makuuni hieman paremmaksi kuin tämän, mikään kovin suuri hintaerokaan näillä ei ole varsinkaan jos sattuu Oriflamen peitevoiteen tarjouksesta bongaamaan.

Vaikka peitevoide onkin ihan hyvä niin itselläni se jää "ihan kiva" -tasolle eli ts. todennäköisesti käytän tämän kyllä pois, mutta en usko tähän enää uudemman kerran palaavani. Jos sinulla on etsinnässä peitevoide niin tämä on kyllä varsinkin hintansa puolesta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Glide Gel Liner (ovh 4,80€/kpl)
Lähti tilaukseen kahtena kappaleena ihan vain halvan hintansa vuoksi. Tämänkin kohdalla sävyvaihtoehtoja on melkoisen runsaasti, itse otin sävyt Mermaid Blue sekä Paradise Purple vaikka turkooseja ja violetteja kyniä entuudestaan minulla onkin, mutta toisaalta nämä ovat sävyjä, joita usein tuleekin käytettyä..


Kynä liukuu silmäluomella hyvin ja antaa myös mukavasti väriä, minkä lisäksi on kestoltaan hyvää luokkaa. Ihan aavistuksen verran pitkän päivän jälkeen toisessa silmässä oli nähtävissä yläluomeen tarrautumista, mutta jos ei tarkkaan olisi tarkastellut niin asiaa ei ole havainnut.


Valitsemani sävyt ovat myös todella kauniit. Kyniin olen ehdottomasti tyytyväinen ja voi olla, että näitä eri sävyissä tuleekin vielä lisää kotiutettua.


Löytyykö LA Girl:ltä tai joltain muulta "halpismerkiltä" sinulle suosikkituotteita?


*)sis.mainoslinkin

14 kommenttia:

 1. Essenceltä löytyy vaikka mitä huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essence on kyllä varmaan itselläkin ehdoton suosikki "halpismerkkien" joukosta :)

   Poista
 2. Ihan vieras merkki, mutta kyllä halvalla saa hyvä. Vuosia ollut käytössä Viva la Diva luomiväri ja siis joka päiväisessä käytössä ja essencen kynsilakat on mm. loistavia. :) Kivaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 3. Ehkä essence on ainoa halppismerkki, jolta niitä suosikkeja löytyy. Catrice vaatii hieman tutustumista, vaikkakin valikoima on melkein samantyylinen kuin essencellä (toki ovatkin sisaruksia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin Catrice on jäänyt varsin tuntemattomaksi vaikka nimenä onkin toki tuttu..

   Poista
 4. Mä olen löytänyt Popfeel- merkkisen peitevoiteen ebaysta. Se on saman tyyppinen kuin tämä L.A. Girl mutta kosteuttavammalla koostumuksella. Ja maksoi postikuluineen vain 1,50e :D Pitäis kirjoittaa siitäkin oma postaus :)

  VastaaPoista
 5. Mäkään en erityisesti ihastunut tämän peitevoiteen siveltimeen. Muuten ihan ok tuote, mutta tuubista tuli myös monesti liikaa ulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sivellin varmaan aiheuttaa sen ettei näe koska tuotetta alkaa tuubista tulla ulos ja itsekin tulee sitten aina liian kovaa puristeltua.. :/

   Poista
 6. Violetin kynän jälki näyttää hyvältä, tasaisesta ja pigmenttiseltä, turkoosi on selvästi laikukkaampi eikä niin pehmeän näköistä. :) Itse en ole tältä brändiltä käyttänyt mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata jos joskus jossain vastaan tulee :)

   Poista
 7. Hei hyvä kuulla ettei tuo peitevoide nyt mikään ihmeellinen ole, kun oon lukenut siitä tosi paljon kehuja niin nyt en ainakaan päädy pettymään jos sen tilaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä itselläkin oli noiden hehkutusten takia odotukset liian korkealla :D Kosmetiikassa aina vain itse pitää testata mikä toimii ja mikä ei - sun kohdalla tää taas saattaisi olla ihan supermahtava xD

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat