lauantai 18. helmikuuta 2017

Vuohenmaitoa & hiussuihketta + ARVONTA

Heti alkuvuoteen olen saanut teitä mukavasti hemmoteltua, koska tänään alkaisi jo toinen arvonta tämän vuoden puolella. Kannattaa lukea tarkkaan loppuun asti, koska nyt esittelemäni tuotteet ovat myös arvontapalkintona!


Sain tosiaan itselleni testiin pari tuotetta Ziajalta ja Davinesilta.


Puolalaisen Ziajan tuotteet ovat edullisia, mutta itse en ole aikaisemmin tuotteita juurikaan testaillut. Nyt sain testiin itselleni silmämeikinpoistoaineen sekä päivävoiteen.

Silmämeikinpoistoaine on kaksifaasinen eli sekoitettava ennen käyttöä ja tuotelupauksena on, että tällä saa myös voimakkaan silmämeikin poistettua. Toimiikin itselläni oikein mainiosti silmämeikinpoistossa, mutta ei vielä kiilaa suosikkini (Lumenen) edelle. Saatavilla tätä on mm. Sokokselta 5,90€/120ml hintaan.


Suojakertoimellinen (SPF20) päivävoide on tarkoitettu kuivalle iholle ikääntymisen merkkejä vastaan. Tällä voiteella saa ehkäistyä pigmenttimuutoksia, juonteita sekä ihon ennenaikaista vanhenemista. 


Koostumukseltaan tämä erittäin miellyttävää, vaikka onkin paksuhkoa niin imeytyy ihoon hyvin ja toimii omalla pintakuivalla sekaihollani mainiosti näin talvella meikin alla. Se mistä itse en tässä välitä on tuoksu; tämä on omaan nenääni melko voimakkaasti parfymisoitu. Ei haise epämiellyttävälle, mutta vähän turhan voimakkaalle siihen nähden mitä itse yleensä suosin. Myös tätä voidetta löytyy esim. Sokokselta 11,90€/50ml hintaan.


Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa miltä voiteen tuoksu sinun nenääsi vaikuttaa, koostumukseltaan suosittelen lämpimästi kuivaihoisille - eikä tämä todellakaan hintavaakaan ole!

Italialainen Davines on itselleni nimenä todella tuttu ja on jo pitkään ollut mielenkiintona päästä tuotteita testaamaan. Tällä kertaa sain itselleni kokeiluun vahvanpidon omaavan hiuslakan. Koska en itse juurikaan hiuslakkoja käytä niin tökkäsin tämän mieheni käyttöön (joka taas hiuslakkaa käyttää päivittäin). 

Mieheni kommentit hiuslakasta; tuoksuu selkeästi naiselliselle, tuoksu kuitenkin hiuksista häviää aikalailla heti. Pidoltaan hyvä, mutta jättää hieman "märän" lopputuloksen eli johtuisiko suuttimesta, että sumute ei leviä tarpeeksi laajalle ja näin ollen muodostaa lyhyisiin hiuksiin silminnähtäviä pisaroita. Ei siis noussut mieheni suosikiksi, mutta eipä tuo ole oikein muitakaan hänelle antamiani hiuslakkoja aivan täysin kelpuuttanut :D Jää siis omaan käyttööni kun kampauksia tai muuta hiuslakkaa vaativaa teen - tuoksussa itse olin aistivinani ehkä hieman vaniljaisuutta tai kookoksisuutta, mietona ja miellyttävänä.

Googlettelemalla löysin tätä kyseistä hiuslakkaa Kauniit ja Ruskeat Oy:n sivuilta myynnistä hintaan 22€. 

Yksi onnekas voi siis voittaa itselleen tämän trion. Arvonta lähetetään Face Helsingistä suoraan voittajalle, joten myös anynoomit ovat arvontaan tervetulleita. Kuitenkin blogini seuraajat (Blogger, Bloglovin, Facebook, Instagram..) saavat lisäarvan (uudet lukijat ovat myös aina tervetulleita! :)) - ilmoita mitä kautta ja millä nimimerkillä seuraat.
Ohjeet osallistumiseen:
- Kommentoi jotain liittyipä se blogiini (esim. postaustoiveita saa esittää) tai arvottavana oleviin tuotteisiin, pelkkä "osallistun" tms. ei siis riitä :D
- Ilmoita monellako arvalla olet mukana (max 2)
- Lisää mukaan sähköpostiosoite mistä sinut tavoittaa ja/tai seuraa tiiviisti blogiani, mikäli en voittajaa 48h sisällä tavoita, suoritan arvonnan uudelleen.
- Olethan täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempasi lupa osallistua. Paketti toimitetaan Suomeen.
Aikaa osallistumiseen on 26.2.2017 klo23:59 saakka.

Onnea kaikille tasapuolisesti! :)
*)pr-näyte

37 kommenttia:

  1. Kivan kuuloisia tuotteita, varsinkin tuo hiuslakka! En ole ennen tajunnut että niitäkin voi olla eri tuoksuisia :D yhdellä arvalla mukana! teaandvanity.blog (at) gmail.com.

    VastaaPoista
  2. Kosmetiikkajemma-postauksesi ovat kivoja, musta on kiva kurkistaa jemmoihin. :) Toivon siis niitä lisää. Bloggerin kautta luen, eli 2 arvalla mukana. Kumpaakaan arvonnassa olevaa merkkiä en ole vielä kokeillut, olisi kiva kokeilla tätä kautta. (piivoitto@gmail.com)

    VastaaPoista
  3. Tuo päivävoide kuulosti juuri minulle tehdyltä Tykkään postauksistasi, joissa kerrot uusista tai ainakin minulle vieraista tuotteista kuten nämä palkintotuotteetkin ovat. Seuraan bloggerin (klaara) ja facebookin kautta, Kahdella arvalla mukana.
    klaara49(at)luukku.com

    VastaaPoista
  4. Tuo hiuslakka olisi kyllä kiinnostavin, en ole testannut mitään kummaltakaan merkiltä. Kahdella arvalla mukana, olen bloggerin kautta lukijana :)
    millakko@ gmail.com

    VastaaPoista
  5. Davines mulle uusi tuttavuus. Ziajan vartalotuotteita olen käyttänyt ja tykännyt. Kahdella arvalla mukana, seuraan Facebookissa (nimikirjaimet KK). buffy57200@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Taas aivan uusi tuotesarja minulle ja hiuslakka voisi olla tuote josta aloittaisin.
    Kahdella arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihan outoja tuotteita minulle, mutta ovat kyllä mielenkiintoisen kuuloisia :).
    Meikkitutorial-postaukset ovat aina hyviä :).
    2 arvalla mukana, Bloggerin kautta seurailen.
    laurasblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  8. Ziajan vuohenmaito sarjasta mulla on käytössä parhaillaan body lotion ja tykkään paljon. Myös tuoksu on siinä omaa nenääni miellyttävä. Davinesia en ole koskaan kokeillut.

    Seuraan bloggerin kautta eli kahdella arvalla mukana :)

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Minullekin vieraita, siksi aina mielenkiintoista kokeilla jotain Uuttaa!
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  10. Ihan uusi mullekin, tuo tuoksu on aina ratkaiseva. Itse aina nuuhkaisen putelia/ainetta ennenkuin ostan ja se vaikuttaa ratkaisevasti ostopäätökseen. Kahdella mukana.

    VastaaPoista
  11. Ziajalta olen kokeillut vartalo- ja hiustuotteita, ne oli ainakin loistavia hinta-laatusuhteelta.
    Seuraan Bloggerin kautta, kahdella mukana.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  12. Olen kokeillut yö- ja päivävoidetta sekä suihkusaippuaa ja tykästynyt etenkin kasvovoiteisiin. Seuraan fb:n kautta, eli mukana kahdella arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  13. Todella mielenkiintoisia tuotteita! Täytyy laittaa ostoslistalle :)

    Olen yhdellä mukana.

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ziajan tuotteet on kiinnostaneet jo pitemmän aikaa kun eivät ole kalliitakaan. Yhden minikäsivoiteen olen tainnut merkiltä käyttää.
    Luen bloggerin kautta, kahdella mukana.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Jo purkit ovat houkuttelevan, samalla myös luottamusta herättävän näköisiä. Mukana blogger-lukijana kahdella arvalla
    tanja.dahlstrom@kokumbus.fi

    VastaaPoista
  16. Mulla on Ziajan se sininen silmämeikinpoistoaine ja se on hoitanut hommansa ihan ookoo. Ja koska se on niin halpaa, mulla on sitä koko ajan varastossa :D
    Vuohenmaitovoidetta oon käyttänyt sellaisessa purkkimallista (liekö tämä samaa tavaraa?) parikin purnukkaa. Mutta yllätyin tuon hinnasta, 11,90 - muistaakseni näitä vuohenmaitorasvoja, joita itse olen käyttänyt, on saanut 10e/ 2kpl pakkaus.
    Davines on aivan tuntematon merkki.

    Kahdella arvalla osallistun arvontaan. tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    -Tiltu

    VastaaPoista
  17. Olen seurannut jo tovin blogiasi ja Instagram tiliäsi. Mielenkiintoisia postauksia ja olenpa muutamaa tuotetta päätynyt testailemaan ihan sinun blogin kautta! Oli pakko mennä myös seurailemaan Facebookin kautta sinua,kun en ole tajunnut,että olet sielläkin! Tämä tuotesarja on tuntematon itselleni kaikin tavoin,mutta mielelläni testaisin näitä! Niin ja erityiskiitos kuivasilmäisyydestä kärsivän tuotevinkistä. :) Kahdella arvalla mukana. Instagramissa seurailen nimellä mervipartanen

    VastaaPoista
  18. Kääk. Jäi s-posti. merwii@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Kahdella mukana (FB, insta ja vielä bloggerkin)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Erituoksuiset hiuslakat olivat minulle ihan uusi juttu. Mielenkiintoisia tuotteita. Osallistun kahdella arvalla. Luen Facebookitse mutten kerron nimeäni tähän :)
    vaatehuttuja@)gmail.com

    VastaaPoista
  21. Arvottavana oleva hiuslakka kiinnostaa. En vielä ole onnistunut löytämään lakkaa, joka oikeasti toimisi pörröisessä päässäni. Aina ne joko saavat kutrit lässähtämään tai jotenkin paakkuisiksi. Osallistun kahdella arvalla (seuraan instassa!). 3rikatms ( at ) gmail.com

    VastaaPoista
  22. Postaustoiveena jotkin uutuustuotteet ja niiden testaus =). Mukaan kivaan arvontaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin ja Facebookin kautta. Bloggerissa tunnukseni on Elise H.
    Olen kuullut paljon hyvää näistä Ziajan vuohenmaitotuotteista, niihin täytyy ehdottomasti tutustua. Davines myös on minulla täysin testaamatta. Erittäin kiinnostava palkinto siis :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Mä en ole kokeillut Ziajalta kuin misellivettä. Voisin kyllä kuvitella, että tuo voide olisi iholleni oikein hyvä. Tällaiset tuotearviot ovat kiinnostavia (ihan ilman arvontaakin).
    Seuraan Bloglovinin kautta nimellä Mint Candy tramp[@]netti.fi

    VastaaPoista
  25. Ziajan kasvovesi on itselläni käytössä ja olen sen todennut todella hyväksi :)
    Kahdella arvalla mukana <3
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Toivoisin postausta Lumenen uudistuneista ihonhoito- ja meikkituotteista :) Mukana kahdella arvalla (fb Henna J. ja instagram hensuliii).
    henna.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Mielenkiintoisia tuotteita! Mä pyörittelin noita Ziajan tuotteita Sokoksella juuri alejen aikaan, mutta hyllyyn jäivät kun en ollut merkistä aiemmin mitään kuullut. Uteliaana voisin kuitenkin jossain kohtaa testata :)

    Seuraan Bloggerin kautta nimellä Nena Sofia, sähköpostiosoitteeni on nsurakka@gmail.com
    Kaksi arpaa siis! :)

    VastaaPoista
  28. Molemmat merkit on aivan tuntemattomia.
    Seuraan bloggerin kautta eli mukana kahdella.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  29. Ihan uudet tuttavuudet ovat nuo merkit!
    Kahdella mukana, Vloggerin kautta seuraan.
    briksu@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla jälleen mukana :) mari.liimatta@gmail.com

    VastaaPoista
  31. En ole ennen kuullut merkeistä, mutta kiinnostaisi erityisesti kokeilla tuota suojakertoimella olevaa päivävoidetta :)
    Yksi arpa ja nina.Kervinen@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Seuraan ig.n kautta. Vaikea heittää postausideoita kun kuitenkin seuraan blogiasi juuri eri tyyppisten juttujen takia :D davines on yksi lempimerkeistä, tuota lakkaa en oo testannu vielä. Eli yksi arpa ja youralohair@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Ziajalta on ennestään vihreäpurkkinen Oliivi-käsirasva, p-a-r-a-s-t-a!
    Yksi arpa

    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Tuo suojakertoimellinen päivävoide kuulostaa tosi hyvältä! Kahdella arvalla mukana :) kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Näistä uutuus tuotteiden postauksista pidän koska asun maalla eikä täällä tuollaisia ole.Siksi on kiva olla jokin suunnistus/merkki mitä alan saalistamaan. Nytkin molemmat tuotesarjat ovat tuntemattomia :)... Seuraan instassa ja facessa ja jokapuolella :) 2 arpaa..
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Tuntemattomia tuotteita, olisi kiva päästä testaamaan.
    Facessa seuraan, mukana kahdella arvalla.
    terkki(a)Hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Oon lukenut Davinesista aiemminkin, mutta en oo päässyt vielä testaamaan, vaikuttaa kuitenkin loistotuotteilta! :)

    Kaksi arpaa (blogger, fb ja ig)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat