keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Virheet peittoon

Laitoin kerralla tilaukseen kaksi peitevoidetta FeelUniquesta ihan vain koska halvalla sain :D Rimmelin peiteväreihin en ole aikaisemmin tutustunut ja koska meikkivoiteet ovat olleet erittäin positiivinen yllätys niin ajattelin, että jospa peitetuotteetkin olisivat..


Tilaukseen lähtivät siis Rimmel Match Perfection Illuminating Concealer ja Wake Me Up Concealer molemmat sävyssä Ivory, joka ainakin FeelUniquen valikoimista oli vaalein vaihtoehto.


Match Perfection on peiteväri ja highlighter yhdessä - highlight-osuuden on tarkoitus kirkastaa silmänympärysihoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä. Lisäksi nimensä mukaisesti tuote mukautuu ihonsävyyn.


Se mistä en tuotteessa pidä on tuo sivellinpää - ottaisin tuotteen mieluummin puristettavassa tuubissa ilman sivellintä.


Wake Me Up Concelear lupailee aikalailla samaa eli kirkastaa silmänalusia ja vähentää väsymyksen merkkejä. Lisäksi tämä toimii hyvin myös näppyjen peittäjänä. Myöskään tämän levitystapa ei ole itselleni mieluinen.


Vasemmalla vaaleampi Match Perfection ja oikealla Wake Me Up. Vaikka merkki on sama ja sävy samanniminen niin selkeä sävyero tuotteissa on; Wake Me Up on selkeästi tummempi, mutta onneksi tästä huolimatta toimii omalla kalpealla ihollanikin hyvin. Sävynsä vuoksi rankkaisin Match Perfectionin näistä itselleni paremmaksi, mutta levitystavan vuoksi en mahtane uudelleen kumpaankaan näistä päätyä.


Oletko sinä testannut näitä tai kenties jotain muita Rimmelin peitetuotteita?

6 kommenttia:

 1. Vitsi Rimmelin meikit ovat jääneet vähemmälle huomiolle, mutta rakastuin niin kovin insta flawless valohommeliin, että täytyy kyllä tutustua paremmin Rimmeliin. <3 Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 2. Molemmat on tuttuja ja mielestäni ihan toimivia. Uudelleen ostaisin silti vaan Match Perfectionia. Harmi, kun näitä ei ole myynnissä täällä kotimaan kaupoissa vaan pitää tilata netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon en olekaan kiinnittänyt huomiota ettei Suomesta löydy myynnistä, harmillista tosiaan.. :/

   Poista
 3. Match perfection näyttää tosi jämäkältä ja peittävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koen, että molemmat melko hyvin peittävät ainakin noita omia ihovirheitäni :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat