keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Sininen vai punainen korkki?

Tulen tässä asiassa aika monta vuotta perässä, mutta onko koskaan liian myöhäistä nostaa esille hyvää ja edullista meikkivoidetta!? Rimmelin punakorkkista eli Lasting Finish -meikkivoidetta bloggaajat ovat jo pari sitten hehkuttaneet, mutta itse vasta viime syksynä nappasin sen mukaan tilaukseen FeelUniquesta kun sattui niin edulliseen hintaan tarjolla olemaan (olisinkohan jotain 5€ luokkaa tästä maksanut..). Syy miksi tämä kiinnosti oli paitsi aikaisemmin lukemani hehkutukset myös omat positiiviset kokemukset toisesta käytössä olevasta Rimmelin meikkivoiteesta;


Sinikorkkisen Match Perfection -meikkivoiteen sain kaveriltani sävyssä 081 Fair Ivory, johon tosiaan käytössä olen melkoisesti tykästynyt ja myös sävy sulautuu ihooni oikein mainiosti. Huomasin kuitenkin vaaleamman ja punertavamman sävyn olevan valikoimissa ja sen vuoksi nappasin Lasting Finish -meikkivoiteen itselleni sävyssä 010 Light Porcelain.


Nimestäkin on pääteltävissä, että Match Perfection sulautuu ihoon jättämättä rantuja ja Lasting Finish panostaa enemmän peittävyyteen ja kestoon.


Match Perfection antaa kevyemmän, mutta itselleni aivan riittävän peittävyyden. Toki lisäksi olen vielä peitetuotetta käyttänyt, mutta niin teen aina olipa käytössä mikä meikkivoide tahansa.


Lasting Finish kuvataankin "Full Coverage":ksi ja on koostumukseltaankin "napakampaa", peittävyyttä tässä myös on enemmän mikä usein tarkoittaa myös sitä, että meikkivoidetta pitää hivenen kauemmin työstää iholle saadakseen luonnollisen lopputuloksen aikaan.

Molemmissa meikkivoiteissa on suojakerrointa; sinikorkkisessa SPF18 ja punakorkkisessa SPF20.


Kuvassa vasemmalla sinikorkkinen sävyssä 081 Fair Ivory ja oikealla punakorkkinen sävyssä 010 Light Porcelain. Sävyeroa on selkeästi havaittavissa, mutta molemmat häivyttyvät omaan ihooni mukavasti. Olen myös pitänyt molemmista meikkivoiteista kovasti ja nämä ehdottomasti jatkossakin pysyvät vakituisessa käytössäni. Suomenkaan kamaralla näillä ei hirmuisasti hintaa ole; n.13€/30ml.


Oletko testannut Rimmelin meikkivoiteita?

10 kommenttia:

 1. En ole näitä vielä testannut mutta sen verran näkee positiivisia kommentteja kokoajan että pian on varmasti pakko! :) kumpaa suosittelisit itse enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ehkä aavistuksen enemmän kuitenkin sinikorkkisen puoleen käännyn ja tuota varmasti tuleekin vielä joskus uudemmankin kerran hankittua :)

   Poista
 2. Ei ole itelläkään tullut testattua :) paljon kyllä kehuja kuullut

  VastaaPoista
 3. Mä en ole Rimmelin meikkivoiteita kokeillut varmaan ikinä, mutta vaikuttaa hyvältä! Jos sattuu tulemaan edullisesti vastaan niin voisin harkita ostamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään ei varmaan olisi välttämättä tullut testattua jos en tuota sinikorkkista olisi kaverilta sattunut saamaa :)

   Poista
 4. Nää on mulla molemmat jääny hypistelemättä,oon tainnu viimeks käyttää meikkipohjatuotteita Rimmeliltä likemmäs kymmenen vuotta sitte! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin viime vuosina vähemmän Rimmelin tuotteita ylipäätään testannut, nyt kokeiltuani huomannut kuinka edulliseen hintaan voi täyden kympin tuotteitakin löytyä :)

   Poista
 5. En ole, mutta Rimmelin meikkivoiteet kyllä kiinnostaa, koska niissä tuntuu olevan hyvä hinta/laatusuhde.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat