sunnuntai 5. helmikuuta 2017

TearsAgain

Bongasin viime vuoden keväänä Minnan postauksesta mielenkiintoisen tuotteen, joka ei tällä kertaa olekaan kosmetiikkaa; 


Kyseessä on siis TearsAgain -silmäsuihke eli suihkepullossa olevan silmän kostutustipat.


Käyttö on hyvin yksinkertaista;
suihkuta suljettuihin silmiin n.10cm päästä pari kertaa, avaa silmät ja räpyttele.
Parasta tuotteessa on se, että tätä voi huoletta käyttää myös silmämeikin päälle ilman pelkoa sen leviämisestä!


Itsekin kärsin ajoittain silmien kuivumisesta (mikä yllättävää kyllä usein ilmenee ihmisillä silmien vuotamisena!) - teen itse pitkälti näyttöpäätetyötä minkä lisäksi kuiva sisäilma tehokkaasti kuivattavat silmiäni. Näinpä olenkin kantanut tätä meikkipussissa mukana viime keväästä lähtien. Säilyvyysaikaakin tällä on ihan mukavasti; 6kk ja itselläni aikalailla siinä ajassa ensimmäinen pullo tyhjenikin. Hintaa tällä on vajaa 20€, mutta on ehdottomasti hintansa arvoinen!

Kärsitkö sinä kuivasilmäisyydestä?

10 kommenttia:

 1. Pitäis itekin ostaa tuota. Silmät on niin kuivat, että vuotaa heti kun yhtään käy viima ja aamusin joutuu odottamaan vartin ennen kun näkee kun silmät kuivaa yöllä. Nyt kun opiskelee ja on paljon koneella, kuivaa paljon enemmän kun töissä kuivu.

  VastaaPoista
 2. En, päinvastoin, mun silmät alkaa valumaan todella helposti esim. tuulesta, pyöräillessä ihan mistä vaan. Joten ei todellakaan kuivuus ole ongelma. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmien kuivuminen usein hieman epäloogisesti nimenomaan silmien vuotamisena ilmeneekin :D

   Poista
 3. Meijän poika 4 v. käyttää tätä kun silmätipat pelottaa niin kovasti :) ei varmaan yhtä tehokas kun varsinaiset tipat mutta meille aika löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä tosiaan aivan yhtä tehokasta kuin normaalit silmätipat, mutta monessa mielessä käytössä mukavempi ja helpompi :)

   Poista
 4. Mulla on vähän kausittaista silmie kuivuminen, nyt on ollut sen suhteen hyvä kausi ja olen voinut jättää silmätippojen käyttämisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin tämä on hyvin epäsäännöllisesti käytössä, välillä useampana päivänä peräkkäin ja välillä saattaa useita viikkojakin olla taukoa kun ei ole tarvetta.. :)

   Poista
 5. Ite oon kanssa postannut tästä viime vuonna. Tämä on loistava juurikin siitä, että voi suihkiä meikin päälle kesken työpäivän :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

BookBeat

*)mainoslinkki Koronakevät on varmaankin monille tuonut tutuksi erilaiset äänikirjapalvelut, mutta mikäli et ole vielä ehtinyt testata niin ...

Luetuimmat