perjantai 3. helmikuuta 2017

Mattaa huulille

Sain itselleni testiin setin Essencen huulituotteita ja vaikka pidempään seuranneet tietävätkin etten mattapunien ystävä ole rutikuivien huulieni vuoksi niin haluan nämä kuitenkin teille esitellä, koska tiedän, että joukosta löytyy niitä ketkä näiden nimeen vannovat. (Mukana myös extrana ei-matta huulituote.)


Sain siis testiin kaksi mattahuulipunaa, kaksi mattahuulikiiltoa (tai paremmin "nestemäistä huulipunaa"), huulikiillon sekä 2-in-1 -tuotteen, joka on sekä mattapuna että huultenrajaus samassa.


Esittelen tuotteet siinä järjestyksessä kuin olen ne swatchannutkin. Linkit Pretty.fi -verkkokauppaan, koska suomalaisista verkkosivustoista nämä kaikista parhaiten täältä löytyvät valikoimista. En hyödy linkeistä itse, nämä ovat teitä helpottamaan!
Matt Matt Matt -huulipunien luvataan olevan voidemaisen pehmeitä, mutta silti kevyitä. Antavat mattamaisen pinnan. Näistä minulle tuli sävyt: Perfect Match ja Purple Power.

Matt Matt Matt Lipgloss ovat peittäviä ja jättävät samenttisen pinnan. Näistä sävyt: La Vie Est Belle ja  Girl Of Today.


BB Beauty Balm Lipgloss ravitsee ja pehmentää huulia antaen niille samalla sävyä. Tästä minulle tuli sävy Heartbreaker.

2-in-1 Matt Lipstick & Liner on kätevä paketti sisältäen sekä rajauksen että punan samassa. Ideana on siis se, että huulipunan pää on muotoiltu niin kapeaksi, että tällä onnistuu helposti myös rajaus. Tästä minulle tuli sävy Make Some Noise!

Mattapunat eivät tosiaan ole se paras vaihtoehto kuiville huulille, varsinkaan talvella, voivat paitsi kuivattaa huulia entisestään niin myös korostaa huulten kuivuutta. Ihan hirmuisen kuivattaviksi en näitä kuitenkaan kokenut (pahempiakin on tullut vastaan!) mutta en Matt Matt Matt -linjalle kuitenkaan itse syttynyt. Yllätyksenä jopa itsellenikin kiinnostuin eniten 2-in-1 -tuotteesta, jota olenkin silloin tällöin käyttänyt. Tämä ei ehkä huulilla tunnu niin kovin mattaiselta vaan ihan peruspunalta ja sävykin on oikein kaunis. Huulikiito oli ihan kiva, mutta ei aiheuttanut itsessäni sellaista kiinnostusta kuin tuo puna.

Hinnoilla Essencen tuotteita ei tosiaankaan ole pilattu, näiden huulituotteiden hinnat ovat 2,49-3,09€ välillä, halvimpana BB-kiilto ja kalleimpana tuo 2-in-1 -puna. Jos mattapunat kiinnostavat niin kannattaa ehdottomasti tsekata nämä! :)


Mattapunat - IN vai OUT? :D


*)pr-näyte10 kommenttia:

 1. Mulla on vintage rose-sävy tuosta 2in1sta ja sävy on kyllä ihan kiva, mutta tuo kärki katkes melkein alkuunsa ja kun kaikki tuote on tuossa näkyvillä, eikä sitä saa pyöritettyä ylöspäin niin nyt kun jäljellä on vain jämät, niin hankala saada huulille nätisti. Pakkaushan on tuotemäärään nähden jäätävän iso. Toisaalta ihan hyvä, että on pieni määrä, kerrankin saa jonkun huulipunan loppumaan. En oikein noista mattapunista välitä kun huulet on niin kuivat koko ajan, että joutuu lisäämään huulirasvaa tai kiiltoa päälle ja menee koko idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pohdin kuinka käy kun tuota pidemmälle käyttää - tai jos sattuu kuten sinulla eli katkeaa.. Onneksi hintaa ei hirmuisasti ole niin raaskii toisen hankkia kun ei enää tule ensimmäisen kanssa toimeen :D

   Poista
 2. Todellakin IN, oon koko viikon meikannut mattahuulia :) tykkään NYXin ja Milanin mattahuulituotteista, samaten Viva La Divat on hyviä.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään, joten todellakin IN. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi se Ardenin voide hankkia ja testata saisinko omatkin huuleni siihen kuosiin, että mattapunien käyttö onnistuisi :D

   Poista
 4. Vielä on IN, mutta alkaa hiipua ja nyt näkyy enemmän glitterejä ja metalleja. Mattapunien faneille ni noi puikkomuodossa olevat Essencen mattapunat on ihan älyttömän hyviä, en käsitä miten ne on vaan jotain 3e.

  VastaaPoista
 5. Mä kyllä tykkään mattapunista, mutta niiden käyttöön pitää valmistautua huolella! Jos edellisenä iltana on unohtanut laittaa paksut huulivoiteet vaikuttamaan niin ei ole mitään toivoa, että saisi mitään mattaista laitettua nätisti itselle :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat