tiistai 14. helmikuuta 2017

Pore&Shine

Sain testiin tuotepaketin, jonka tuotteet todennäköisesti enimmäkseen päätyvät mieheni käyttöön, mutta itsekin näitä olen aika ajoin käyttänyt ja tulen varmasti jatkossakin käyttämään..


Kyseessä on Neutrogenan Visibly Clear Pore&Shine -sarjan tuotteet; kasvojenpesu, kuorinta sekä naamio. Syy miksi nämä päätyvät mieheni käyttöön ovat ensinnäkin se, että joskus aiemmin LivBoxissa tulleeseen Neutrogenan vaahtoon hän ihastui niin ikihyviksi, että niitä piti kerralla hamstara useampi kappale :D Ja toisekseen tuotteita nämä kuullostavat siltä mitä hän ja hänen ihonsa kaipaavat - enemmän kuin omani.


Tuotteet ovat siis ehdottoman unisex niin ulkomuotonsa kuin tuoksunsakin suhteen - kuten ehkä tiedättekin niin olen aivan heikkona sitrustuoksuihin ja tästä niitä löytyy; mandariinia ja limeä.

Mutta tarkemmin itse tuotteista. Kuten nimestäkin voi päätellä, on näiden tarkoituksena supistaa ihohuokosia sekä tehdä ihosta mattapintaisen.

Salisyylihappoa sisältävä kasvopesu syväpuhdistaa ihoa jättäen sen raikkaan ja mattapintaisen näköiseksi. Meikinpoistoon tätä siis ei ole tarkoitettu vaan nimenomaan kasvojen puhdistukseen - toimii hyvin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena. 

Kuorintavoide kuorii hellävaraisen tehokkaasti, rakeet eivät ole raapivia vaan kuorinta tuntuu miellyttävältä iholla. Rakeet eivät myöskään ole muovia vaan biohajoavia jojobarakeita.


Kasvonaamio on suihkussa käytettävä pikakasvonaamio - 1 min vaikutusaika varmasti jokaiselta suihkuhetkellä heltiää! Tämän tarkoituksena on avata ihohuokosia ja tehdä ihosta mattapintainen.

Tuotteet on tarkoitettu siis rasvaiselle ja sekaiholle. Omaa pintakuivaa sekaihoanikaan eivät tuntuneet kuivattavan lisää eikä iho tuntunut kolmikon käytön jälkeen lainkaan kiristelevältä (toki normaaliin tapaan heti suihkun jälkeen käytin ihonhoitotuotteet kasvoille).

Hintaa tuotteilla on n. 7-9€ riippuen hieman ostopaikasta, kasvopesu on kooltaan 200ml ja kuorinta sekä naamio 150ml. Neutrogenan tuotteita on myös melko hyvin saatavilla ihan päivittäistavarakaupoista.

Voin suositella tätä kolmikkoa lämpimästi mikäli kaipaat huokosiasi pienemmiksi ja ihoasi mattaisemmaksi :D


Onko Neutrogenan tuotteet sinulle tuttuja?


*)pr-näyte


14 kommenttia:

 1. Tykkään just tästä sarjasta. Mieluisimmat ovat puhdistusgeeli ja suihkunaamio :)

  VastaaPoista
 2. Olisi enemmän, jos Suomessa myytäisiin sarjasta muitakin kuin sekaihon ja rasvoittuvan ihon tuotteita. Odotan sitä päivää kun sarjan kosteuttavat ja ikääntyvän ihon tuotteet tulevat täälläkin myyntiin, nämä ovat kaikki itselleni liian kuivattavia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että myös ne vielä Suomeen rantautuvat :)

   Poista
 3. En oo ikuisuuksiin käyttänyt Neutrogenan tuotteita ja jotenkin oon ne ihan unohtanut. Miehelle näitä voisi ostaa testiin, itse suosin nykyään aavistuksen hellempiä kasvojenhoitotuotteita!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni nämä eivät edes näin talvella tuntuneet liian kuivattavilta mutta en kylläkään aivan jatkuvaan käyttöön itsekään uskaltaisi ottaa, silloin tällöin käytettynä tekevät selkeästi hyvää iholleni :)

   Poista
 4. Neutrogenan tuotteet ovat kyllä tuttuja, mutta näitä en olekaan testannut. Tuo kasvopesu kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta :).

  VastaaPoista
 5. Täällä kans nimimerkki "talvisin Saharan autiomaa" kaipailee kuivan ja herkän ihon tuotteita. :P

  VastaaPoista
 6. Ma en oo itse asiassa koskaan tainnut ees kokeilla mitaan Neutrogenan tuotteita! :D Teinina tuli luettua brittilaisia ja jenkkilaisia nuortenlehtia ja niissa oli aina Neutrogenan mainoksia, jostain syysta se on kuitenki jaany mieleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti korjata tämä vääryys ja testata näitä! :D

   Poista
 7. Mä yllätyin kun ekan kerran testasin Neutrogenan kasvojen pesuainetta, että kuinka hyvin se iholleni soveltuikaan :D Olin ajatellut sen kuivattavan ihon kopruksi, mutta niin ei tapahtunutkaan. Tuo pikanaamio kuulostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu itselläkin ja juuri sen vuoksi sitä on tullutkin käytettyä aika ajoin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat