perjantai 22. heinäkuuta 2016

Suosikit

Ajattelin jälleen listata tänne kuukauden aikana katsotuimmat postaukset vaikken ole ollenkaan varma kiinnostaako tämä ketään muuta kuin minua!? :D Hihkaiskaa kommentteihin haluatte tätä jatkettavan vai onko tämä teistä tylsää luettavaa..?

Mutta ainakin nyt vielä tämän kerran..

Edullinen päivittäistavarakaupoistakin löytävä kosmetiikka kiinnostaa - voin vinkata, että tätä on tiedossa vielä tulevaisuudessakin lisää kunhan olen muutamaa tuotetta kerennyt paremmin testata ;)Ja vastaushan tähän oli ehdoton KYLLÄ <3
Jos et ole vielä tsekannut mikä tuote oli kyseessä kun klikkaa linkistä ;)

Viime kuun roskakasan ensimmäinen osa teitä ainakin kovasti kiinnosti, niin kauan kuin tästä postaussarjasta olette kiinnostuneita niin tulen tätä jatkamaan :) 

Ihana miitti <3


Tälle jos mille toivon ehdottomasti jatkoa <3

Ja heti perään toinen ihastuttava uutukainen kauneusboxien markkinoilla. Kesäkuuhan oli ensimmäinen laatuaan ja tämän olen itselleni 6kk jaksoksi tilannut, joten vähintäänkin sen ajan tulee blogissa esiintymään :)


Arvontapostaukset saavat aina mukavasti klikkauksia aikaan :) (kyseinen arvonta on jo päättynyt, mutta katsotaan koska saisin kasailtua teille uutta arvontaa pystyyn, kannattaa siis muistaa blogissa säännöllisesti vierailla ;))

Facebook-ryhmän Nordic Style&Beautyn yhteistyössä Beauty Pop Up -verkkokaupan kanssa toteutettu kauneusboxi on ollut teistä selkeästi kiinnostava. Tämä oli kertaluonteinen boksi, jolle saattaa mahdollisesti jatkoa seurata mikäli ensimmäinen sai tarpeeksi hyvän vastaanoton!? Minun ajatuksiani boxista voi käydä tsekkaamassa linkin takaa - muutama tuotehan on erikseenkin vielä blogissani esittelyyn päässyt/tulee pääsemään.. :)

Tuttu ja turvallinen LivBox toki jälleen ykkösenä <3
Kuten olen maininnutkin niin en varmaankaan enää vuosien jälkeen ilman ko.boxia osaisi olla. :DViimeisen kuukauden aikana kauneusboxit ehdottomasti jylläsivät :D Monia uutukaisia tuli markkinoille enkä itse tietenkään malttanut olla niihin tarttumatta, mutta kuten näkyy niin kyllä tuo sisältö myös teitä vaikutti kovasti kiinnostavan :)


Nyt saatte avata sanaisen arkkunne;
haluatte näitä kuukauden katsotuimpia postauksia nostettavan oman postauksen verran aina aika ajoin vai onko nämä teistä tylsää luettavaa? Jos muutoinkin on toiveita postausaiheista tms. niin ne ovat ehdottomasti tervetulleita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat