perjantai 29. heinäkuuta 2016

Nuorekkuutta ylläpitävä voide

Sain maahantuojalta testiin voiteen sarjasta, joka on minulle vuosia sitten tullut melkoisen tutuksi; kyseinen sarja on ihana merellinen Phytomer ja voide, jonka sain testiin taistelee ikääntymistä vastaan hieman eri tavalla kuin aiemmin kohtaamani voiteet; tarkoituksena on vähentää ikääntymistä aiheuttavia ihotulehduksia. Mielenkiintoista eikö?


Voide on nimeltään:
Douceur Intemporelle ja sen tarkoituksena on vahvistaa ihonpuolustuskykyä minkä lisäksi se myös rauhoittaa herkkää ihoa. Tulehdusten sanotaan nopeuttavan ihon vanhenemista ja tokikin ne myös heikentävät ihon luontaista puolustuskykyä. Voiteen luvataan jo 24 tunnissa hillitsevän tulehduksia ihossa.


Kyseessä on 24h-voide eli samaa voidetta voi käyttää niin aamuin kuin illoinkin. Suojakerrointa voiteessa ei ole eli päivisin ehdottomasti ihon suojaaminen muilla keinoilla on tarpeen - varsinkin kesäisin, UV-säteilyhän on yksi ihoa eniten vanhentavista tekijöistä..

Olen aiemminkin maininnut ettei minulla ole ihossani kovinkaan suuria ongelmia, pitkälti uskon tämän johtuvan myös jo vuosia jatkuneesta säännöllisestä ihonhoidosta, mutta toki myös geeneillä on asian suhteen jotain tekemistä. Eli toisin sanoen ihoni on melko hyvässä kunnossa enkä siten mitään dramaattisia muutoksia ihonhoitotuotteilla oikein edes voi ihossani nähdä, itselleni tärkeämpää onkin fiilis minkä voiteesta saan (ja toki se oma sisäinen ajatus, että ennaltaehkäisen myöskin niitä ongelmia säännöllisellä ihonhoidolla ;))..


Voide on koostumukseltaan tarpeeksi kevyttä päiväkäyttöön ja meikin alle, mutta kuitenkin tarpeeksi kosteuttavaa myös iltakäyttöön. Tämä ei siis myöskään rullaa meikin alla eli toimii siinä moitteetta - joskus muutoin loistava voide ei ihan kaikkien meikkivoiteiden kanssa toimi ideaalisti vaan pitää keksiä kombinaatio millä setin saa pelittämään, tämän kanssa sellaista ongelmaa ei ole ollut. Kaiken kaikkiaan vuosien jälkeen todella positiivinen paluu Phytomerin tuotteiden pariin enkä taatusti seuraavan tuotteen kanssa pidä näin pitkää taukoa! :D

Suositushinta 50ml voiteelle on 76,10€, jälleenmyyjät löytyvät täältä, yhtenä suurimpana ja useimmalta paikkakunnalta löytyvänä toki Sokos, mutta joskus kannattaa myös pienyrityksiä sponssata ja käydä hankinnat tekemässä heidän kauttaan ;)
(Kosmetologilla kasvohoidossa käydessä saat muutoinkin valittua ammattilaisen kanssa sinulle parhaiten sopivat tuotteet - Phytomerin tuotteitahan on kauneushoitoloissakin käytössä :))Onko Phytomer sinulle tuttu sarja?
Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

3 kommenttia:

  1. Phytomerin voiteet on kyllä ihania, olen tykännyt kaikista käyttämistäni. :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin oli joskus aikoinaan testissä tämä voide. Tykkään erityisesti Phytomerin tuotteiden tuoksumaailmasta :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat