tiistai 12. heinäkuuta 2016

Ruotsalaista hemmottelua vartalolle

Minulla on melko aktiivisessa käytössä myös erilaiset vartalonhoitotuotteet ja näinpä näidenkin osalta mielelläni testailen itselleni uusia tuttavuuksia. Tällä kertaa tartuin vartalonkuorintavoiteeseen Oriflamelta:


"Aromaattisen ja lämpimän kuorinta-aineen suola ja mantelinkuorirakeet pehmittävät ja tasoittavat vartalon ihoa. Inkivääriöljy jäntevöittää, Hydracare+ pehmittää, manteliöljy hoitaa ja E-vitamiini suojaa ihoa.Ylellinen vartalon kuorinta-aine. Kuorii kuolleet ihosolut ja pehmittää ihon Swedish Spa Neljä ihonhoitolinjaa tuovat kotoisiin kylpyläkokemuksiin kokonaisvaltaista filosofiaa. Linjat on luotu neljän peruselementin (tuli, vesi, maa ja ilma) mukaan. Jokaisella linjalla on omaa elementtiä kuvaava vaikuttava-aine, ja sen mukainen vaikutus ihon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin."


Kuorinta on ihanan "rouheaa", mutta kuitenkin todelle miellyttävää levittää, ei raavi tai raasta ihoa vaikka kuoriikin tehokkaasti.


Tuoksu ei ehkä aivan lempparini ole, voisi olla parempikin, mutta ei kyllä toisaalta myöskään häiritsevä ole.

Hintaa tuotteella on 16€/150ml, mutta tämäkin on tuttuun tapaan ajoittain todella hyvässä tarjouksessa - näitä kannattaa Oriflamen tuotteiden osalta ehdottomasti "metsästää" :)


Kuinka sinä huolehdit vartalonihostasi?

6 kommenttia:

 1. Kuorin kropan yleensä kerran viikossa, joskus kaksi, jos tuntuu siltä ja rasvailen jokaisen suihkun jälkeen. Keväällä yleensä innostun myös selluliittivoiteista, mutta syksyn tullen ne jäävät pois rutiineista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko löytynyt lempparituotteita vartalonhoidonpuolelle joista et tohdi luopua? :)

   Poista
 2. Miulla on näitä neljä purkkia jemmassa, kun olen aleista ostanut :D En tosin siltikään raaski käyttää vartalolle, vaan kuorin kädet.

  Mie kuorin ihon aina kun käyn suihkussa, rasvaan vartaloa jne.

  VastaaPoista
 3. Oriflamella on paljon vaikka mitä kivaa ja ehkä kaikkein lempparein on Giordani Gold meikkisarja. :) Kivaa päivää Mira <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat