maanantai 11. heinäkuuta 2016

Lingerie de Peau

Minulle sattumalta kulkeutui meikkivoide, jonka lupaukset ovat ainakin loistavia..


Guerlain Lingerie de Peau
Meikkivoiteen sanotaan olevan kuin toinen iho; se sulautuu ihoon täydellisesti tehden siitä "kauniimman kuin koskaan". Tämän kaiken saa aikaan Bio-Fusion micro-mesh -teknologia, joka on yhdistelmä silottavia ja muotoilevia kuituja sekä luonnon pellava- ja silkkikuituja. Meikkivoide häivyttää väsymyksen merkit, punoituksen ja pienet ihovirheet.


Suomessa ei valitettavasti käsittääkseni ole vaaleinta sävyä myytävänä ja itselleni seuraavaksi vaalein sävy on liian tumma - kyllä se joten kuten ihoon häivyttyy, mutta itse ainakin koen ihonsävyn olevan jopa "likaisen" näköinen, kuten usein liian tumman meikkivoiteen kanssa käy.


Meikkivoide itsessään jäi minulla ehkä muutoinkin vain ok-tasolle. Tämä on melko paksuhkoa ja nykyisin olen tottunut ohuempiin ja läpikuultavampiin meikkivoiteisiin. Hinta myös tuotteella on melkoisen korkea; yli 60€/30ml. Toki jos meikkivoide olisi täydellinen niin saattaisin moisenkin summan olla valmis tuotteesta maksamaan, mutta tällä kertaa tämä ei kuitenkaan omia tarpeita vastannut niin täydellisesti - jo ihan tuon liian tumman sävynsä vuoksi.

Kannattaa kuitenkin käydä tätä testaamassa mikäli hieman peittävämpää meikkivoidetta olet vailla eikä 60€ hintalappu säikäytä sinua pois :)


Mikä on sinun lempimeikkivoiteesi tällä hetkellä? (Mukaan lasketaan myös BB-, CC-voiteet tms. :D)

6 kommenttia:

 1. Kesällä ehdoton lemppari on Make up for everin face & body.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MUFEn tuotteita pitäisi ehdottomasti joskus päästä itsekin kokeilemaan :)

   Poista
 2. Tämän kuun livboxista tullut Mschicin mineraalimeikkivoide on lempparini tällä hetkellä. En ole koskaan kokeillut yhtä hyvää meikkivoidetta. Ihoni ei kaipaa peittoa ja jostain syystä muut meikkivoiteet ovat vain tuoneet esille ihoni pienet virheet. Tuo sulautui ihan täydellisesti kasvoilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole tuota vielä ehtinyt testata - työaamuina en uskalla uutta meikkivoidetta ottaa testiin jos vaikka sävy ei natsaa ja/tai ei levity täydellisesti.. (+ odottelen jos saisin sen meikinpohjustajan niin saisin molemmat samalla kokeiltua :))
   Mutta kuullostaa erittäin hyvältä nuo sinun kokemuksesi, muistelisin muiltakin ko.meikkivoiteesta kehuja kuulleeni :)

   Poista
 3. Ostin heinäkuussa Stockmannin alesta Guerlain meikkivoiteen Parure De Lumiere
  Sävy 12 Rose Clair joka ilmeisesti sisältää kultahiukkasia eikä todellakaan mielestäni sovi kesällä päiväkäyttöön koska se korostaa ihohuokosia pahasti, vaikka kuinka olisi käyttänyt primeriä ja muuta ! Tuote sopii mielestäni ainoastaan ilta- ja juhlakäyttöön iltavalaistuksessa. Petyin kyllä pahasti mutta alennus oli sentään 50 % joten säästän tuotteen juhlakäyttöön! Olisiko muilla tästä samasta tuotteesta kokemuksia ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ko.meikkivoidetta ole koskaan kokeillut, mutta toivottavasti joku sattuisi lukemaan kenellä kokemuksia on.. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolustus kuntoon

Useimmilla iho on näin kesällä paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta ajoittain myös kesäaikaan iho kaipaa rauhoitusta ja silloin tarvita...

Luetuimmat