torstai 14. heinäkuuta 2016

Kummitusnaamio

Eilisen kuorinnan jälkeenhän on ihan loogista jatkaa päälle naamiolla!? :D

Sain tosiaan Bearel-verkkokaupasta testiin muutamia tuotteita, nyt esittelyvuorossa olisivat ihastuttavat Misshan sheet maskit. :)


Testiin sain siis:
Acaimarja ja Sheavoi kangasnaamiot.

"Käyttö:
1. Kasvojen pesun jälkeen pyyhi kasvot kasvovedellä.
2. Aseta puuvillamaski kasvoille.
3. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista naamio.
4. Taputtele kevyesti kasvojen, kunnes iholle jäänyt voide imeytyy. Ei tarvitse huuhdella.
Vinkkejä:
Voit pyyhkiä lopuksi kasvonaamiota myös kaulan ja käsivarsien iholle.
Käytä kasvonaamioita 2-3 kertaa viikossa.
MISSHA Pure Source Cell Sheet Mask -liinanaamio
• Naamio on 100 % puuvillaa. Kangas on pehmeää, eikä ärsytä ihoa.
• Puuvillanaamio on kehitetty imeyttämään tehokkaasti ihoosi sen sisältämät aktiiviset ainesosat.
• Naamion sisältämät aktiiviset fermentoidut aineosat tulevat luonnosta. Fermentointiprosessi on täysin luonnollinen kaksiosainen käymisprosessi. Fermentoinnin tuloksena kasviuutteet tiivistyvät ja pilkkoutuvat pienempiin osiin, jolloin ne imeytyvät, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaammin.
"


"ACAI-LIINANAAMIO
Kasvonaamio kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle.
Acaimarja-liinanaamio silottaa ja kosteuttaa kuivaa ja hilseilevää ihoa. Naamio sisältää 210 mg puhdasta acaimarja-uutetta.
Superfoodiksi tunnustettu acaimarja sisältää runsaasti antioksidantteja. Antioksidanteilla on merkittävä rooli ihon terveydelle, sillä ne auttavat vähentämään ulkoisten ärsykkeiden, kuten auringon ja ilmansaasteiden aiheuttamaa haittaa iholle."


Shea-kasvonaamio
"Kasvonaamio kuivalle iholle.
Sheavoi-liinanaamio on erinomainen kosteuttaja, joka ravitsee ja suojaa ihoasi kuivamiselta. Naamio sisältää 210 mg puhdasta sheavoi-uutetta, joka jättää ihosi kosteutetuksi ja kirkkaaksi."

Itsehän olen kangasnaamioita jonkin verran kokeillut ja käyttänyt - ja kehunut maasta taivaisiin :D Täytyy myöntää etten kovinkaan suuria eroja eri kangasnaamioiden kesken ole huomannut - mutta nyt huomasin. Sheavoinaamio oli "kermainen" ja selkeästi kuivemmalle iholle tarkoitettu. Tosin omalle pintakuivalle sekaihollekaan tämä ei missään nimessä liian ravitsevalta tuntunut vaan iho jäin naamion vaikutusasjan jälkeen miellyttävän kosteutetuksi.

Kuvasin Acainaamion käytön, seuraavassa hieman kuvia siitä:

 
 Paketista otettaessa kangasnaamio on taiteltuna kasaan - ja kuten kuvastakin näkyy niin on se erittäin kostea. 


Naamiossa on valmiina aukot silmille, suulle ja nenälle ja muutoinkin sitä on hieman muotoiltu, että sopisi kasvoille mahdollisimman hyvin.


Naamio kasvoilla on hyvä säikytellä kanssa-asukkaita :D
Itselläni naamio pysyy hyvin aloillaan tuon vaikutusajan (15-20min), mutta ilmeilemään ja elehtimään et naamio kasvoillasi kykene, etkä myöskään oikein juomaan/syömään. Eli vaikutusaika kannattaa ottaa rennosti ja vaikka katsoa tv:tä :D

Kun olet naamion antanut vaikuttaa niin tosiaan nostat vain naamion kasvoilta pois (voit naamiolla ohjeenkin mukaisesti pyyhkiä kaulaa, decolteeta tms. että saat vaikuttavat aineet tehokäyttöön) ja sitten kasvoille normaalit ihonhoitotuotteet - ei siis missään nimessä vesipesua naamion käytön jälkeen.

Hintaa naamioilla on 2,20€ ja valikoimista löytyy näiden kahden lisäksi paljon muitakin vaihtoehtoja - itseäni esim. tuo mangonaamio kovasti kiehtoisi :D


Joko sinä olet tutustunut kangasnaamioiden maailmaan?


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia.

6 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt muutamia eri kangaskasvonaamioita, ja toistaiseksi yhdellä Skin Logicin Caviar ja Q10 -naamiolla olen huomannut olevan jotain vaikutusta heti ensimmäisellä käyttökerralla. Jemmassa on muutamia erilaisia naamioita ja testailen niitä pikkuhiljaa. Kangasnaamioiden limaiseen ihotuntumaan en ole vielä tottunut, mutta kaipa sekin alkaa ajan sujua. Ja ukkelin saa aina säikäytettyä, kun kangasnaamion naamaansa tällää;)

  https://zazaspetals.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mä en tiedä kuvittelenko, mutta musta noi kangasnaamiot on nykyisin paljon kosteampia kuin esim. 10 vuotta sitten. Mikä toki on hyvä juttu, joskus muinoin tuntui, että ne vaikutusajalla melkein kuivui kasvoihin kiinni, nyt sitä ainetta on niin paljon, että ei edes oma pintakuiva iho ime sitä kaikkea, vaikka pitäisi tunnin kasvoilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole vielä tuolloin noita testaillut, joten en osaa mennä sanomaan, mutta nyt nestettä on tosiaan reilusti - usein sitä pussikin pohjalta saisi puristeltua lisää :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat