sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Savua ja peilejä..

Aroma24-verkkokaupan esittelyssä mainitsin, että tulen heiltä blogiyhteistyönä saamiani tuotteita esittelemään tarkemmin. Ensimmäisenä vuoronsa saa 
Lily Lolon Smoke&Mirrors -luomiväripaletti.


Kahdeksan luomivärin paletti on LE = Limited Edition eli tätä on markkinoilla vain erän verran. Luomivärejä kuvataan pigmenttisiksi ja näillä dramaattisen silmämeikin saa helposti aikaiseksi, vaaleimmilla sävyillä päivämeikki onnistuu helposti.


Paletin sävyt (Lily Lolon omilta sivuilta):
Reflection – Matte, Ivory
Looking Glass – Shimmer, Nude Peach
Illusion – Matte, baby pink
Myth – Warm, caramel brown
Silhouette – Warm mushroom grey/brown
Hocus Pocus – Sheen, gunmetal grey
Intrigue – Sheen, slate black
Deception – Sparkly grey, black


Paletti on tosiaan pienempi kuin mitä itse olin kuvitellut, mutta toisaalta tämä on helppo ottaa mukaan. Sisällä on hyvän kokoinen peili ja sivellintäkin olen vaaleimpien sävyjen levitykseen käyttänyt - blendaamiseen suosittelisin kyllä myös erillistä kunnollista sivellintä.


Yllä luomivärit swatchattuna puhtaalle iholle samassa järjestyksessä kuin mitä paletissakin ovat.
Pigmenttisyydestä.. Jos olet tottunut UD:n kaltaiseen pigmenttisyyteen niin tokikaan tämä ei missään nimessä sille tasolle pääse. Harmittelin ettei esim. vaaleanpunaisen luomivärin vaaleanpunaisuus juurikaan luomelle levitettäessä näy.. Tummat luomivärit ovat pigmenttisempiä ja näillä saisi varmasti halutessaan helposti myös tumman smoky-meikin tehtyä. Luomivärit on myös helppo häivyttää.


Kaiken kaikkiaan kokonaisuutena paletti on hyvä kokonaisuus. Tällä saa helposti kauniin arkimeikin aikaiseksi, mutta tarvittaessa myös tummempi iltameikki onnistuu.

Aroma24-verkkokaupassa hintaa paletilla on 28,50€. Punnan huonon kurssin vuoksi itseasiassa postausta kirjoittaessani Lily Lolon omilla sivuilla on pari euroa edullisempi, mutta heidän kauttaan tilatessa päälle tulee aina myös postikulut, Aroma24:stä tilatessa yli 79€ saa tilauksen aina postikuluitta ja vielä tänään tilatessa postikuluja ei tilauksista peritä ollenkaan. :)

Aroma24:stä saat myös 5% alennuksen koodilla: mira5
(voimassa 1.8.2016 saakka)


Onko Lily Lolon tuotteet sinulle tuttuja?


Paletti saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggarin omia. :)

2 kommenttia:

  1. Ovat kyllä, lähinnä mineraalipuuterien ja huulikiiltojen osalta. Omistan myös luomivärejä joissa on vaihteleva pigmentti. Sopivia arkimeikkiin kun ei ole liikaa aikaa häivytellä ja asetella värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, hyvä olla sellaisia "varmoja" luomivärejä, joilla tietää ettei kiireessäkään mene mönkään :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat