lauantai 23. heinäkuuta 2016

Meikkipohja mineraalein


Sain ensimmäisessä paketissa Everyday Minerals'lta näytteitä, joiden avulla voisin valita minulle sopivimman meikkipohjan sävyineen ja ajattelin nyt teitäkin hyödyttää sen verran, että swatchailin sävyt - en kylläkään tiedä saako näistä kuinka hyvin sävyjen eroja selville, mutta jos pienessä mittakaavassa..?

Suosittelen ehdottomasti hyödyntämään näytteiden tilausmahdollisuuden; voit valita viisi näytettä postikulujen hinnalla!


Näytteiden lisäksi sain mukaan myös Flat Top -siveltimen, että saisin alusta lähtien kokeiltua tuotteita oikeilla välineillä :) 

Saamieni näytteiden lisäksi minulta jo ennakkoon löytyikin pari kotoa ja ymppäsin nekin tähän mukaan. Tässä postauksessa käydään lävitse meikkipohjan vaaleimpia sävyjä siis..


Meikkipohjia löytyy kolme eri koostumusta:
"Jojoba-mineraalimeikkipohjamme on tehty korkealaatuisesta mica-kiilteestä ja kosteuttavasta jojobasta. Mica on luonnonmineraali joka tekee ihosta hehkuvan, kun taas jojoba tekee mineraalimeikkipohjasta helposti levittyvän ja kosteuttavan olematta silti raskas iholla. Jojoba-mineraalimeikkipohjat tarjoavat täyden peittävyyden ja kuulaan lopputuloksen. Sopivat erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle."

"Semi-matte-mineraalimeikkipohjamme ovat silkkisen pehmeitä. Nämä meikkipohjat levittyvät kauniisti mahdollistaen täydellisen peittävyyden ja kauniisti kuultavan ihon."

"Matte-mineraalimeikkipohja on ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Se tekee ihosta tasaisen ja auttaa pitämään ylimääräisen kiillon kurissa. Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjia voi kerrostaa täydellisen, mutta luonnollisen peittävyyden aikaansaamiseksi. Kiilloton, raikas ja kaunis meikkipohja."

Sävyjä jokaisessa meikkipohjassa on 24 eli taatusti löydät itsellesi sopivan sävyn joukosta.Vasemmalta oikealle:
Jojoba: Rosy Fair 0C, Fair 0N 
Semi-Matte: Rosy Fair 0C, Fair 0N, Ivory 1N
Matte: Rosy Fair 0C, Fair 0N


"Rosy Fair on miltei valkoinen mineraalimeikkipohja. Sen sävy taittaa hieman vaaleanpunaiseen ja on paras vaaleimmalle iholle, jonka kelmeyttä halutaan tasoittaa. Vaaleanpunaiseen taittava todella vaalea mineraalimeikkipohja tekee ihosta luonnollisen sävyisen."

"Everyday Mineralsin Fair -mineraalimeikkipohja on vaalein meikkipohjistamme. Siinä on neutraali pohjasävy, joka toimii parhaiten niille, joilla on vaalea oliiviin taittuva hipiä tai pisamia ja aavistuksen punoittava ihonsävy, sillä Fair -sävy tasoittaa ihonsävyä luonnollisesti ja tekee ihosta kauniisti kuultavan."

"Kuulas ja neutraalin sävyinen Ivory 1N-sävy sopii täydellisesti iholle, joka taittaa oliiviin tai on pisamainen. Ivory 1N tasoittaa punaisuutta ja häivyttää jopa pigmenttimuutoksia."


Järjestys sama kuin aiemmin mainittu:
Vasemmalta oikealle:
Jojoba: Rosy Fair 0C, Fair 0N 
Semi-Matte: Rosy Fair 0C, Fair 0N, Ivory 1N
Matte: Rosy Fair 0C, Fair 0N


 Sävyistä kaikki kolme häivyttyivät hyvin iholleni eli jopa tuo astetta tummempi Ivory olisi voinut minulle sopia, koostumuksissa en myöskään hirmuisen suurta eroa huomannut eli jokainen näistä olisi ainakin minun ihotyypilleni sopinut yhtälailla.


Loppujen lopuksi päädyin ottamaan itselleni Semi-Matte -koostumuksessa sävyn Rosy Fair 0C (kolmas swatch vasemmalta).


Suosittelen ehdottomasti tekemään lähemmin tuttavuutta mineraalimeikkeihin ja Everyday Minerals'in näytteiden tilausmahdollisuus kannattaa ihan ehdottomasti hyödyntää -näytteitähän voit tilata myös viimeistelypuutereista, hohdepuutereista, aurinkopuutereista, poskipunista ja/tai meikinpohjustusaineista.


Oletko jo löytänyt Everyday Minerals'in valikoimista itsellesi luottotuotteita? :)


Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

4 kommenttia:

 1. iHerbissä on muuten näistä -20% alennus nyt.

  VastaaPoista
 2. Mulla on käytössä Yellow-pohjustaja, mutta sitä en vielä luottotuotteeksi menisi sanomaan. Oma jojobameikkipohja on tällä hetkellä liian tumma, joten sitä ei tule juuri nyt käytettyä. Yhtä poskipunaa merkiltä himoitsen, kun se oli niin ihanan sävyinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipunia tuolla on useampiakin ihania - kuten highlightereitakin :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat