sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Onko se niin hyvä kuin kaikki väittävät?

Puhun tokikin Lumenen Hyaluronitiivisteestä - et ole voinut välttää niitä ylitse pursuavia suitsutuksia tästä tuotteesta!


Itse en malttanut tätä ostaa normaalihintaisena ihan vain, koska seerumivarastoni olivat (ja ovat edelleen..) sen verran täydet etten ihan oikeasti täydennystä tarvinnut. Kun sitten kuitenkin tämä sattui tarjoushintaan vastaan (oli muutoin loppuunmyyty monesta paikkaakin..) niin en enää vain voinut jättää tätä hyllyyn, perustelin hankinnan myös sillä, että tämähän on TIIVISTE eikä seerumi - eli tämä käytetään seerumin rinnalla (sen alla tarkemmin sanottuna) eli minä ehdottomasti tarvitsin tämän :D


Lainaus Lumenen sivuilta:
"Auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä ehkäisemään uusien muodostumista.
Tehokas yhdistelmä suomalaista lakkaa, C-vitamiinia ja kahden tyyppistä hyaluronihappoa auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä, heleämmältä ja kiinteämmältä. Hyaluronitiivisteen maksimaalinen kosteutusteho madaltaa ryppyjä sisältä päin ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa tehokkaasti. C-vitamiini kirkastaa ihoa ja edistää sen luontaista kykyä tuottaa kollageenia.
Nämä ravintoaineita täynnä olevat kauneuspisarat tasapainottavat ihon kosteuspitoa ja valmistavat sen ottamaan vastaan muiden ihonhoitotuotteiden hoitavat ainesosat.
Öljytön.
Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin vapauttajia, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita."Pullo on ihastuttavan oranssi ja tuote tuoksuu tuolle rakastamalleni Bright Now -linjalle. Mutta itse tuote, oliko se hankinnan ja kaiken sen kuulemani hehkutuksen  arvoinen?

..no ehdottomasti!

Olen totaalisen rakastunut tähän tuotteeseen. Itsehän rakastan tuota aasialaista tapaa kerrostaa tuotteita kasvoille ja tehotiivistekin taitaa jatkossa olla vakiona tässä mukana :D Senkin voin vannoa ettei tämä pullo todellakaan tule jäämään viimeiseksi! Jos sattuu tarjouksessa vastaan niin pitää varmaan useampi kerralla jemistää varastoihin :DJoko sinä olet tätä hehkutettua tuotetta kerennyt kokeilla?

10 kommenttia:

 1. Kääk no sehän pitää ostaa sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Onneksi nappasin silloin Matkuksesta mukaani :)

   Poista
 2. Kerrohan huomasitko jotain konkreettisia muutoksia tai vaikutusta? Silottuiko juonteet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itselläni ei "valitettavasti" ole juonteita mitä siloittaa ja muutoinkin iho on hyvässä kunnossa; olen siinä mielessä huonohko koekaniini. Arvioinkin ihonhoitotuotteissa lähinnä ihofiilistä sekä kokonaisfiilistä tuotteesta ja siinä suhteessa tämän suhteen liputan täysillä :)

   Poista
 3. Tää on kyllä ihana tuote! Kaiken hypetyksen arvoinen:)

  VastaaPoista
 4. Juuri kokeilin, ja on yllättävän hyvä! :)

  VastaaPoista
 5. No olen ja on muuten harvoja Lumenen ihonhoitotuotteita josta pidän. Ei olla oikein tultu toimeen, mutta tämä muutti kaiken. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tämä olisi se ratkaiseva askel ja jatkossa löytäisit muitakin ihanuuksia Lumenelta? :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat