keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Hellävaraista kuorintaa myös kaikista herkimmälle iholle..

Myön tätä tuotetta on kovasti blogeissa kehuttu ja tokihan sitä silloin herää mielenkiinto mikä tuote on oikein kyseessä ja onko se todella noin hyvä! Sain onnekseni kyseisen tuotteen itselleni testiin, kyseessä on siis:

 
Tuotekuvaus INCI-luettelon kera lainattuna sivuilta:
"Tämä kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi. Kuorintageelin sisältämät tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat erittäin nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta. Irronnut kuollut ihosolukko tuntuu hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina. Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Kuorintageelin vesipohjaisuus takaa sen, että tuote sopii herkällekin iholle, ja että sitä voidaan käyttää vaikka päivittäin. Kuorintageeli on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön. 

Ingredients: 
1.Aqua/ Water 2.Glycerin 3.Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer 4.Dicocodimonium Chloride 5.Steartrimonium Bromide 6.Isopropyl Alcohol 7.Phenoxyethanol 8.Oryza Sativa (Rice) Bran Extract 9.Algae Extract 10.Butylene Glycol"


 Tuotehan on tuoksuton, mutta tyypilliseen tapaan tässä tietynläinen tuoksuttomien tuotteiden pistävä tuoksu on - ei onneksi häiritsevässä määrin, mutta sellainen on kuitenkin olemassa.

Toiseksi mainitsisin sen, että tämä on äärettömän riittoisaa! Huomioikaa siis tämä ehdottomasti levitettäessä tuotetta iholle, itsehän hurautin vähän turhankin suuren määrän ensimmäisellä kerralla :D Turha arvokasta tuotetta turhaan tuhlata kun pienemmälläkin määrällä pärjää :)


Tuote siis levitetään puhtaalle ja kuivalle (!) iholle, annetaan vaikuttaa 5 sekunnin ajan, jonka jälkeen käyt kasvot sormenpäillä hieroen lävitse..


..hieroessa tuote alkaa murustua iholle (tässä vaiheessa se liikaa laitettu määrä voi aiheuttaa pienen dilemman). Lopuksi kasvot huuhdellaan vedellä puhtaiksi (ja päälle toki hoitotuotteet). Ohjeistuksen mukaan tuotetta voi käyttää 1-3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.

Mitkä sitten olivat omat fiilikset?
Tämä oli tuotteena todella erilainen siitä mitä olen koskaan kokeillut, erittäin mielenkiintoinen tapaus! Itselläni iho on varsin tasapainoisessa ja rauhallisessa vaiheessa hormonifinnienkin suhteen eli koska mitään varsinaisia "ongelmia" ihollani ei ole niin en myöskään mitään maata mullistavaa tätä käyttäessäni huomannut.

Hintaa tuotteella on 36€/50ml tai 59€/100ml. Ja on tilattivissa merkin omilta verkkosivuilta ja taitaa löytyä myös muutamista apteekeista.

Loppujen lopuksi vaikka tuote ei mitenkään maata mullistava ollut niin täytyy myöntää ettei mikään muukaan kuorinta mitään silminnähden huomattavaa iholleni ole saanut aikaan (paitsi ehkä jokin kemiallinen kuorinta punoitusta :D). Uskon tuotteen kuitenkin toimivan ja olevan hellävarainen - itse tällä hetkellä mieluummin rakeellisia kuorintoja välttelen. Toisaalta tuote on myös superriittoisaa, joten voisin ehdottomasti tuotteen loputtua hankkia uuden tilalle. 


Oletko sinä päässyt testaamaan tätä paljon hehkutettua kuorintaa?


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia.

6 kommenttia:

  1. Mä tykkään tästä, käytän yleensä silloin kun iho kiukuttelee ja on tosi herkillä, tästä se ei takuulla ärsyynny. :)

    VastaaPoista
  2. Tätä tekisi itsekkin mieli testata :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon käyttänyt tätä yhden purtilollisen ja tykkäsin! :) Oli ihanan hellävarainen kuorinta ^_^

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat