tiistai 26. heinäkuuta 2016

kosmetiikkajemmani: luomivärit / Urban Decay

Jatketaan kosmetiikkajemmojeni läpikäymistä (edelliset löydät kosmetiikkajemmat-tunnisteen alta). Seuraavaksi ajattelin ottaa vuoroon luomivärit, olen pohtinut kuinka olisi järkevintä nämä käydä läpi - näitä on nimittäin kertynyt - päädyin lopulta merkittäiseen läpikäymiseen.. Jos joiltakin merkeiltä löytyy vain muutamia niin ymppään niitä sitten yhteen..

Aloitetaan Urban Decayn luomiväreistä. Tässä postauksessa ei swatchauksia ole vaan linkkailen aiemmin tekemiini postauksiin, joista niitä voitte halutessanne tsiigailla. :)


UD:lta minulle on kertynyt yhteensä neljä luomiväripalettia sekä kaksi singlenappia - näistä jokaisen olen tosiaan blogissani swatchauksineen esitellyt jo aiemminkin.


Olen itse ostanut jokaisen näistä ja hankinnat pohtinut&pähkäillyt tarkkaan.


Käydään näistä jokainen vielä tarkemmin lävitse:


Tämä oli ensimmäinen UD-luomiväripalettini - pitihän sitä joku nakuista itselleen hankkia :D Edelleenkin ajoittain pohdin muidenkin nakujen hankkimista, mutta toisaalta en tiedä olisiko niille todellisuudessa tarvetta!? Tässähän nimensäkin mukaisesti sävyt ovat melko luonnollisia, vaaleanpunertavia. Ihana paletti johon säännöllisen epäsäännöllisesti tulen tarttuneeksi.


Toinen naku johon en malttanut olla tarttumatta on Smoky. Tällä saa sekä tummempaa että neutraalimpaa arkimeikkiä aikaiseksi. Ei missään tapauksessa ollut hutihankinta.


LE-paletti, jonka tulin hankkineeksi suuttumuksesta kun Sokoksen verkkokauppa möhli samaan LE-kokoelmaan kuuluneen poskipunapaletin hankinnan. Näitä luomiväripaletteja on aika ajoin edelleenkin myynnissä näkynyt, mutta poskipunapalettia en ole itse ainakaan bongannut (sen edelleenkin itselleni mielisin jos jostain näppeihini saisin..). Ei tämäkään hutihankinta kuitenkaan ollut vaikkakin omaan makuuni ehkä turhan monta melko samankaltaista nudehkoa sävyä sisältääkin.


Ihanaa väri-iloittelua <3 Tähän on viime aikoina turhankin harvoin tullut tartuttua, pitääkin tehdä nyt asiaan muutos. Tämäkin oli käsittääkseni LE-paletti.


"kaikki kimaltava on kaunista" eli nämähän olivat ihan must-hankintoja :D


Jotenkin veikkaan etteivät nämä tule jäämään viimeisiksi UD-luomiväreiksini. Hintaahan näillä toki on, mutta olen jokaisen paletin tästä huolimatta kokenut olevan ehdottomasti hintansa arvoinen - ja näitä hankkiessa kannattaa toki mahdollisuuksien mukaan erilaiset alennusprosentit käyttää hyödykseen, näin olen itse tehnyt ;)


Löytyykö sinulta jotain näistä luomiväreistä?

8 kommenttia:

 1. Ei löydy yhtäkään noista, itselläni Nakeideista ykkönen, koska se vaan on mun lemppari kaikista nakuista, sitten Viceista multa löytyy kakkonen. Toi Gwen Stefani on kutkutellut, kun sitä on aina välillä saatavilla Sokoksen verkkokaupasta. :) Singlenapeista itseltä löytyy Fireball, joka on huikea.

  VastaaPoista
 2. Vice 4 on varmaan lempparipalettini ikinä. Niin ihania sävyjä <3 Nakukolmonen löytyy myös, Gwen-paletin perään huokailin pitkään mutta totesin että vastaavia sävyjä multa löytyy jo niin paljon muutenkin etten sitä ihan oikeasti tarvitse :D

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti hankinnan arvoisia :) voisi ottaa Smokyn esille ja meikata sillä huomenna. Se vaan on niin ihana <3

  VastaaPoista
 4. Itseltäni ei yhtään UD:n palettia löydy, mutta kauniitahan nuo ovat. Ja on niitä niin paljon kehuttu, että varmasti ovat kaiken hypetyksen arvoisia. Erityisesti tuo gwen stefani on rakkautta!! <3

  P.s. blogissani on käynnissä arvonta!

  maailmameilleavoinna.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat ehdottomasti satsauksen arvoisia :)
   Kiitokset vinkistä, pitää käydä tsekkaamassa :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat