perjantai 15. heinäkuuta 2016

Aurinkosuojavaahto

Bongasin Dermoshopin sivuilta aurinkosuojavaahdon, joka oli aivan pakko napata ostoskoriin mukaan :D


Tuotekuvaus sivuilta lainattuna:
"Dermosil All Seasons Aurinkosuojavaahto SPF 50 on riittoisa ja ihoa kosteuttava aurinkosuojatuote. Vaahto antaa suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan.
Aurinkosuojavaahdossa on korkea suojakerroin. Antioksidantit, panthenol ja glyseriini kosteuttavat ja huolehtivat ihostasi. Hajustamaton vaahto on vedenkestävää, joten voit uida tai urheilla huoletta. Jos altistut auringolle pitkään, muista lisätä vaahtoa iholle riittävä määrä ja riittävän usein.
Aurinkosuojavaahto on pakattu 75 millilitran aerosol-pulloon, joka toimii kuten muotovaahtopullo. Ravista pulloa, käännä se ylösalaisin ja pursota vaahtoa kämmenelle.
Levitä vaahtoa käsin vartalon ja kasvojen iholle. Kevyeltä tuntuva vaahto levittyy helposti ja on riittoisaa.
Aurinkosuojavaahto sopii koko perheen käyttöön ja myös alle 3-vuotiaille lapsille. Muista suojata pienten lasten ihoa ensisijaisesti vaatteiden avulla. Pitkäaikainen oleskelu auringossa voi olla terveysriski. Liian vähäinen aurinkosuojan levittäminen vähentää tuotteen antamaa suojaa merkittävästi.
Pienten lasten iho suositellaan suojaamaan auringolta ensisijaisesti vaatteilla ja hatulla. Käytä lasten iholla erittäin korkean suojakertoimen aurinkosuojatuotteita (SPF 50+) ja lisää niitä säännöllisesti."


Pullosta tulee tosiaan napakkaa, kermaista vaahtoa - joka on erittäin riittoisaa.

 
Vaahto kestää jopa pientä "puristelua" :D


Iholle tuote levittyy hyvin..


..eikä iho jää epämiellyttävän tahmeaksi ja/tai kiilteleväksi.

Hintaa tällä tuotteella on vain 8,50€/75ml eli ihan mielettömän hyvän tuotteen suurella suojakertoimella saat halvalla! Suosittelen lämpimästi tutustumaan ko.tuotteeseen, muistathan ettei suuriakaan suojakertoimia tarvitse pelätä vaan iho kannattaa ehdottomasti suojata kunnolla nyt paljon otsikoissa olleen ihosyöpäriskin vuoksi!


Kuinka sinä suojaudut auringolta?

8 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt aurinkosuojaa vaahtomuodossa. Mielenkiintoinen tuttavuus. Minulle 50 suojakerroin on ihan ehdoton kesällä. Muutoin pärjää kyllä 30:lla. Tehokäytän nyt kesällä aurinkosuojavoiteita kropalle omansa (tällä erää Garnier) ja kasvoille omansa (Aco ja Actinica, saa apteekista).
  Enää puuttuu aurinko;) Sitä odotellessa kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut jotain ACOn SPF20 vaahtoa ja se oli tosi kivan tuntuista iholla.

  VastaaPoista
 3. Vaahdot on parhaita. Itse en enää ota aurinkoa ottamalla. Suojaudun kuitenkin korkeilla kertoimilla ja vaatetuksella kun liikun ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en ole itseasiassa koskaan ollut auringonottaja - oma ihoni kun ei sitä väriäkään oikein itseensä ota niin melkoisen turhaa puuhaa minulle :D

   Poista
 4. Onpa jännä tuote. Itellä on ihan perus aurinkorasva käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti tätä joskus testaamaan, hinnallakaan ei ole nimittäin pilattu :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat