tiistai 19. heinäkuuta 2016

Jokapäiväisiä mineraaleja kasvoilla..

Piiiitkästä aikaa meikkikuvaa olisi tiedossa :) Nämä valitettavan harvoin itselläni onnistuvat (pitäisi hankkia jokin valaistuskeino millä saisi kuvat siinä suhteessa onnistuneemmiksi - oma pärstähän ehkä yhdessä kuvassa sadasta on onnistunut, mutta sille ei kai voi mitään :D), mistä johtuen näitä harvemmin on täällä näkynyt, mutta katsellaan saisinko näiden suhteen parannettua :)
Mutta siihen meikkikuvaan:


Sain tosiaan itselleni testiin Everyday Minerals'in tuotteita ja tein meikin pitkälti käyttäen näitä tuotteita. Omalla kohdallani aina aika ajoin on ollut ongelmia mineraalimeikin levittymisessä kasvoille kauniisti, mutta nyt taisin siihenkin löytää avun;
White-meikinpohjustusaine vaikuttaa ainakin parin käyttökerran jälkeen aivan loistavalta! Jos siis sinulla on ollut samanlaisia ongelmia niin suosittelen ehdottomasti tuota testaamaan!


Saamiani Everyday Minerals -tuotteita tulen vielä blogissa tarkemmin esittelemään, mutta saatte hieman meikkikuvan perusteella kuvaa tuotteista ja niiden toimivuudesta ihollani. :)
Meikissä on käytetty 

Everyday Minerals:
White-meikinpohjustusaine *)
Semi-Matte Rosy Fair *)
(pohja levitetty: Flat Top -siveltimellä *))
Fair-mineraalipeiteaine
Hint-hohdepuuteri
Field Of Roses -poskipuna

Muut tuotteet:
Lumene True Mystic -silmänrajaustussi
Isadora Inliner Kajal Blonde
Dior Crayon Khol Black
Dermosil Kulmakynä Medium
Lumene Eyebrow Shaping Wax
NYX Blush Taupe
Essence Forbidden Volume -mascara
Lancome Juicy Shaker Great-Fruit


*)blogiyhteistyönä saatu Onko Everyday Minerals'in tuotteet sinulle tuttuja?

9 kommenttia:

 1. Meikinpohjustaja kuulostaa tosi hyvältä! EDM meikkipohjia olen joskus käyttänyt ja tykännyt kyllä. Saisko muuten mobiiliversion päälle, kännykällä kun useimmiten luen ;) ?

  VastaaPoista
 2. On tuttuja, tykkään varsinkin poskipunista, jotka on aika ahkeraan käytössä. :)

  VastaaPoista
 3. Tilasin pari viikkoa sitten meikkipohjatesterit, joiden pohjalta tilasin kaksi tummuusastetta (W0 ja W1) meikkipohjatesterit, joita sekoittamalla saan oikean sävyn :) Olisi vain ehkä pitänyt ottaa toinen sävy mattana, koska aika paljon semi mattekin päästää kiiltelyä läpi, vaikka toisaalta tykkään kuulaudesta. Puuteria toki voi käyttää päälle... tykkään kyllä ja tuosta testerimahdollisuudesta iso plussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yleensä tosi laiska sekoittelemaan sävyjä eikä siihen usein tarvettakaan ole ollut kun sama sävy sopii kesät-talvet :D

   Poista
 4. On tuttuja :) Tykkään eritoten poskipunista ja peiteaineesta! :)

  Ja oi kun sun iho näyttää todella kauniilta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat