torstai 4. kesäkuuta 2020

LastSwap

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Käytän itse kohtuullisen vähän vanupuikkoja, mutta tästä huolimatta kiinnostuin kun törmäsin ekologisempaan ratkaisuun näiden suhteen.


* LastSwap -puikon (ovh 9,90€) varsi on valmistettu nylonista ja kärjet silikonista (TPE), kotelo on biohajoavasta maissipohjaisesta materiaalista (PLA). Tällä puikolla korvaat peräti 1000 perinteistä kertakäyttöistä vanupuikkoa. Puikko on tarkoitettu meikin korjailuun (muistathan ettei sitä perinteistäkään saisi käyttää korvien puhdistukseen!!) ja voit tehostaa puhdistustehoa kastamalla pään meikinpoistoaineeseen (itse olen suosinut misellivettä).


Käytössä tämä vaati hieman tottumista, mutta kun pari kertaa oli käyttänyt niin toteaisin tämän ehdottomasti korvaavan loistavasti perinteisen vanupuikon. Käytän kyllä jemmoista löytyvät vanupuikot pois, mutta sen jälkeen tulen ehdottomasti tähän siirtymään!


Oletko sinä vastaavanlaista kokeillut ja/tai miltä tuote sinusta kuullostaa?

10 kommenttia:

  1. Näyttääpä kiinnostavalta tuotteelta! Mulla kuluu vanupuikkoja lähinnä kynsinauhojen putsaamiseen lakkauksen jälkeen. Mahtaisiko puikko kestää asetonia?

    VastaaPoista
  2. Tollanen mun pitää ehdottomasti hankkia :)

    VastaaPoista
  3. Aika vähän tulee vanupuikkoja käytettyä ja jos käytän niin kaivelen juurikin korvia...

    VastaaPoista
  4. Olipas mielenkiintoinen tuote. En ole aikaisemmin törmännyt vastaavaan!

    VastaaPoista
  5. Minua hämmentää kuinka puhtaana tämän saa pidettyä, jos pitäisi kestää ns. 1000 käyttöä. Itse en käytä vanupuikkoja mihinkään muuhun kuin korviin, pakkohan niitä on välillä rapsutella! :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat