perjantai 12. kesäkuuta 2020

Ey!

Julkaistu alun perin 9.7.2019
saatu ilmaistuote
*) mainoslinkki

Varsinkin neidillä suosin itse ehdottomasti fysikaalista aurinkosuojaa ja tietysti mahdollisimman korkealla suojakertoimella. Sain iloksi testiin aivan uuden merkin tuotteita: * Ey! on saksalainen tuotemerkki ja siltä löytyy 100% luonnolliset fysikaaliset aurinkosuojat, joiden teho perustuu kasviperäisiin aineosiin sekä mineraalipigmentteihin. Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia ja eläinkokeettomia. * TwistBen valikoimista löytyy viisi eri tuotetta, joista sain itselleni testiin tämän kaksikon:


Lasten aurinkovoide SPF50+ (ovh 26,90€/100ml), joka on kehitetty erityisesti vauvoille ja lapsille. Aurinkovoide lupaa antaa 98% suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan minkä lisäksi se on helppo levittää. Sisältää trooppisen tuoksun.

Aurinkovoidepuikko SPF20 (ovh 5,90€/4g) sisältää UVA- ja UVB-suojan. Puikolla on helppo suojata herkät ihoalueet kuten suunympärys ja korvat.


Aurinkosuojavoide on lupauksensa mukainen helppo ja nopea levittää (mikä on äärettömän tärkeää pienen taaperon kanssa!) eikä jätä ihoa valkoiseksi. Kestää lisäksi kesään ehdottomasti kuuluvat vesileikit - vaikkakin näiden jälkeen toki aina voidetta kannattaa lisätä. Tuoksu on hyvin kevyt ja todella miellyttävä. Tykästyin tähän tuotteeseen niin kovin, että mieluummin tartun tähän itsekin kemiallisten suojavoiteiden sijaan!


Aurinkosuojapuikko on tosiaan kätevä napata vaikka hoitolaukkuun mukaan, näin aurinkosuojaa on aina matkassa mukana. Levittyy iholle ihan mukavasti, ehkä ei kuitenkaan korvaa huulivoidetta itselläni käytössä - muttei tokikaan tätä oikeastaan lupaakaan.

Näiden kanssa tuli muuten uusi asia eteen, jota en itse ollut tullut ajatelleeksi; tokihan ne kemialliset aurinkosuojat vaikuttavat haitallisesti myös ympäristöön kuten esim. paljon jo kärsineisiin koralleihin.

Suosittelen lämpimästi tekemään tuttavuutta merkin aurinkosuojavoiteisiin! Jos epäilyttää tilata tuotetta verkosta niin TwistBeltähän löytyy Helsingistä * myymälä, jossa on helppo käydä tutustumassa tuotteisiin tarkemmin ennen ostopäätöstä! (Sieltä saa muuten ihan superihanaa palvelua! <3)


Suositko sinä kemiallisia vai fysikaalisia aurinkosuojia?

7 kommenttia:

  1. Superherkästi palavana tätä pitäisikin päästä testaamaan! Kuulostaa hyvälle kun kerran imeytyy hyvin. Inhoan niitä, mitkä jättää valkoisen kerroksen iholle!

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta ja tosi ihanat pakkaukset :)

    VastaaPoista
  3. itse olen kanssa käyttänyt vuosia fysikaalisia suojia! parhaita ehdottamasti!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat