keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Askarteluvinkkejä



Kerro parhaat testaamasi tai kuulemasi askarteluvinkit, jotka sopisivat taaperon kanssa puuhasteluun? 

8 kommenttia:

  1. Inhoan askartelua, se on ainoa mitä en jaksaisi lasten kanssa tehdä! Olipa apua. :D Mutta eniten ovat tykänneet maalailla sormiväreillä varpain (pihalla tai kylppärissä) ja muovailuvaha ihastuttaa aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sormivärit ovat meilläkin olleet kovassa käytössä ja muovailuvahojen maailmasta löysin hauskoja helmiversioita, jotka lähti testiin :D

      Poista
  2. Minä teen paperinukkeja ja niille vaatteita meidän suvun pikkutytöille. Pikkutytöt ovat mielissään ja jaksavat tuntitolkulla leikkiä paperinukeilla. Tässä minun vinkkini :)

    VastaaPoista
  3. Enpä ole vuosi(kymmeniin) taaperoiden kanssa askarrellut. VIimeksi kait kun joku pieni kävi kylässä niin pitivät kovasti valokuvaleikkuristamme, jolla sai aikaan paperisilppua!

    VastaaPoista
  4. Ihana "silmä"kivi :D Alkoi ihan naurattamaan hämen katseensa ja mutrusuunsa. Askartelu on kivaa. Kivien maalaaminen on myös hauskaa puuhaa ja kävyistä voi myös askarrella vaikka taulun seinälle tai kranssin. Luonnonmateriaaleista olen vuosia sitten tehnyt vanhempien kesämökille taulun, jossa vahan puukahrahkan ympärille kesän muitakin puun kappaleita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävyistä olen miettinyt myös niitä käpylehmiä tms väsäillä joskus :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat