sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Alga Maris

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Alkukesän aikana aurinkovoiteita on saanut kohtuullisen ahkerasti kuluttaa - ja näin näyttäisi jatkuvan loppukesänkin (toivotaan, että ennusteet pitävät paikkansa!). Aiemmin keväällä sain testiin pari Alga Maris -aurinkovoidetta. Sarjasta olen paljon kuullut aiemmin (kehuja!), mutta tätä ennen en ollut näitä vielä ehtinyt testailemaan. Kyseessähän on 100% luonnollinen ja luomu aurinkovoiteista tuttu merkki.


Testiin sain itselleni sekä neidille tuotteet; * sävyttävä aurinkovoide kasvoille SK30 (ovh 21,90€/30ml) sekä hajusteeton * aurinkovoide lapselle SK50 (ovh 29,90€/100ml). Sävyttävä aurinkovoide löytyy kolmessa sävyssä: ivory, beige ja golden. Näistä itselleni tuli testiin vaalein ivory, jonka luvataan sopivan erinomaisesti vaalealle iholle.


Fysikaalinen suoja on aina hieman jähmeämmin iholle levittyvä ja jättää usein ihon hieman vaaleaksi. Molemmat näistä levittyivät mielestäni hyvin, sävyttävää en itseasiassa kokeilun perusteella olisi fysikaaliseksi aurinkosuojaksi edes veikkaillut! Lapsille tarkoitettu aurinkovoide jätti ihon hieman vaaleaksi, mutta ei mielestäni häiritsevässä määrin. Sävyttävä oli itselleni erittäin positiivinen yllätys (sävy aivan täydellinen omalle vaalealle iholleni!), lapsille tarkoitettu aurinkosuoja oikeastaan aikalailla sitä mitä odotinkin. Neidillähän en kemiallisia aurinkosuojia ole käyttänyt, joten hänen kohdallaan fysikaaliset ovat se ehdoton ja tutumpi juttu. Tämä kuten muutkaan testaamani fysikaaliset aurinkovoiteet eivät mielestäni ole hankalia levittää iholle, ainoa miinus ehkä tuosta vaaleaksi jäävästä ihosta, mutta en näe sitä minkäänlaisena ongelmana - edes itse käytettynä. Fysikaalinen aurinkosuoja on kaikin puolin niin paljon parempi vaihtoehto etten neidin kohdalla kovin herkästi näistä ole pois vaihtamassa (ainoastaan tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa jossa vaihtoehto on kemiallinen suoja tai ei mitään valitsisin kemiallisen suojan, toki vaatetus ja varjo fysikaalisenkin suojan kanssa muistaen).

P.s. Vielä tämän päivän ajan * Alga Maris -tuotteet * House of Organicilla  -20% tarjouksessa! (Lasten aurinkovoide yksittäin näyttäisi olevan lopussa, mutta löytyy * pakettina yhdessä after sunin kanssa!)


Onko sinulle väliä sillä onko aurinkosuojavoide kemiallinen vai fysikaalinen? (Toivottavasti vastauksesi ei ole se ettet käytä kumpaakaan :D)

8 kommenttia:

  1. Meillä on fysikaalinen aina käytössä.

    VastaaPoista
  2. Fysikaalinen käytössä. Käytämme koko perhe lasten rasvoja kertoimella 50. Tänä kesänä on kyllä saanut rasvata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään kuulemma löytyy tätäkin korkeampia suojakertoimia, mutta itse en niitä ole vielä ehtinyt testailla :)

      Poista
  3. Ihan uusia tuotteita nämä mulle! Pitääkin tutustua paremmin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti näille vielä tänä kesänä tulee runsaasti käyttöä :)

      Poista
  4. Fysikaalinen käytössä. Näihin luotan!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat