tiistai 9. kesäkuuta 2020

IsaDora Summer 2020

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Sain testiin muutaman IsaDoran kesämeikkituotteen, jotka jälleen kerran pääsivät yllättämään..


Testiin sain aurinkopuuterin, luomivärikynät sekä huulikiillot.


* Magic Eyeshadow Pencil (ovh 8,95€/1,2g) lupaa kestävyyttä jopa kuumalla ja kostealla säällä sekä helppoa levitettävyyttä. Sävyjä tuli kolme: vanilla cream, dusty rose sekä icy apricot. Näistä itselleni tuli testiin kaksi ensimmäistä.

Tämänkaltaista luomivärikynää en ole aiemmin testannut; koostumus tuntui todella kuivalta ja pohdinkin, että mitä tästä tulee.. Mutta lopputulos oli kaiken kaikkiaan LOISTAVA; sävyä kynästä sää levitettyä luomelle helposti ja mikä parasta; tämä pysyy koko päivän paikoillaan jopa ilman pohjustajaa. Täyden kympin tuote, toivottavasti tähän tulee jatkossa vielä lisää sävyjä. Swatchaukset kaikista tuotteista alempana.


* Bronzing Powder Nude Flush (ovh 8,95€/20g) on sävyltään sopiva myös omalle kalpealle iholleni. En ole mikään suuri aurinkopuutereiden ystävä, mutta katsotaan innostuisinko tämän kanssa..


* Glossy Lip Treat (ovh 11,50€/13ml) antaa läpikuultavan sävyn ja kosteuttaa huulia. Itselleni tuli sävyt pearly nougat ja nude vivacity. Ihanan kosteuttava tuote niin arkeen kuin juhlaankin.


Yläpuolella olevassa kuvassa luomivärikynät, aurinkopuuteri sekä huulikiillot.

Lisäksi muutama maininta kesälookkiin nostetusta mascarasta, jonka sain jo aiemmin testiin:


Lash Energy Treatment Mascara (ovh 17,50€/14ml) lupaa suojata, aktivoida ripsien kasvua sekä antaa niille lisää volyymiä. Valikoimissa * väritön sekä musta versio. Ripsissä en mitään suurta eroa ole huomannut kasvussa näiden käytön jälkeen, mutta toisaalta ne erot yleensä näkee vasta jos vertaa tarkkoja kuvia ennen- ja jälkeen-käytön. Mascarana tykkään tästä; harja erottelee ripset ja antaa niille sekä pituutta että tuuheutta - jälkimmäinenhän on se mitä itse vielä enemmän haen.


Oletko sinä löytänyt kesälookeista jo itsellesi ne hitit?

10 kommenttia:

  1. Isadoran aurinkopuuterit on ihan parhautta! Aurinkopuuteri onkin täällä kovassa käytössä ollut jo monta viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Kuivalta tuntuvat tuotteet taitavat toimia hyvin auringossa ja kuumassa.
    Itselläni on joku mineraalimeikin tapainen puuteri, jossa on aurinkosuojakin ja käytän sitä aina reissuilla tropiikissa, myös jakauskohtaan päässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin muuten hyvä muistutus; jos ei hattua pidä päässä niin varsinkin se jakauskohta kannattaisi muistaa suojata aurinkosuojalla.

      Poista
  3. Mie oikeastaan vasta opettelen meikkaamaan. 🙈 Aurinko puuteria en oo käyttäny ikinä ja mutta noi luomivärikynät vaikuttaa kivoilta 😊

    VastaaPoista
  4. Mulla odottelee nämä kanssa testausta, odotukset korkeella 😊

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat