tiistai 2. kesäkuuta 2020

Geisha Shaver

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Erittäin hypetetty tuote, jota lähdin innolla testaamaan:


* Geisha Shaver (ovh 24,90€)
ei ole mikään uusi keksintö, useat ovat saattaneet hieman vastaavanlaisen höylän joskus oman ukin/isän/poikaystävän tms. kaapissa nähdä. Ideanahan tässä on pakkauksessakin oleva "zero waste" eli tässä tuotteessa vaihdetaan ainoastaan terä, jonka senkin voi viedä metallinkeräykseen. Paitsi, että tuote säästää luontoa niin samalla saat säästöä omalle kukkarollesi - vaihtoterät ovat huomattavasti edullisempia kuin muovisten höylien uusiminen (jotka ainakaan itselläni eivät kovinkaan kauaa edes käytössä tahdo hyvänä pysyä).


Höylä on toki huomattavasti painavempi kuin muovinen kaveri, mutta tätä on helppo liikutella - käsi tottuu nopeasti siihen, että höylästä pieni paino tulee. Alussa kannattaa myös ajatuksen kanssa keskittyä hommaan, koska tällä sheivaaminen on hieman erilaista kuin mitä noilla muovisilla kapistuksilla - joilla niilläkin ainakin itse olen useamman kerran haavoja saanut varsinkin tuonne nilkkojen luisiin kohtiin kiireessä sivellettyä.


Ihokarvoja poistettaessa olisi hyvä myös aina pehmittää ihoa ja ihokarvoja lämpimässä suihkussa tai vaikkapa saunassa. Eikä niitä sääriä kannata kuiviltaan lähteä ajelemaan vaan alle kannattaa laittaa sheivaamista helpottamaan sheivaussaippuaa (tai vaahtoa mikäli näistä enemmän pitää - olen joiden kuullut käyttävän apuna myös hiuksille tarkoitettua hoitoainetta!).


Jos et aikaisemmin vastaavaa tuotetta ole käyttänyt niin alkuun kannattaa harjoitella helpompien ihoalueiden kuten säärten kanssa ja vasta homman hoituessa paremmin siirtyä kainaloiden ja bikinialueen kimppuun. Käyttökokemuksena tämä oli ehdottomasti itselleni positiivinen ja aion todennäköisesti siirtyä tähän kokonaan kunhan ensin olen nuo muoviset käyttänyt pois (niitäkään kun ei käyttämättömänä kannata heittää menemään).

Joko sinä olet ehtinyt kokeilla Geisha Shaveria tai jotain vastaavanlaista tuotetta?

10 kommenttia:

  1. Empäs oo koskaan tähän tuotteeseen missään törmännyt. Mä oon käyttänyt aina niitä muovisia :D

    VastaaPoista
  2. Itse olen harkinnut tätä tuotetta jo todella kauan. Ehkä pitäisi vihdoin ostaa tämä itsellekin :)

    VastaaPoista
  3. Itseasiassa tänäan posti toi omani. Joihinkin hypetyksiin on vain pakko mennä mukaan. Ostin myös Natural Geisha shave soapin. Ei kun testailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko olet ehtinyt testailla? Tuosta saippuasta varsinkin mielelläni kuulisin kokemuksia :)

      Poista
  4. Tuommoisen minäkin tarvitsisin. Muistan, että ensimmäinen ajopelini oli juuri tällainen, ei sama mutta samanlainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissakin asioissa jännästi alataan palata takaisin "vanhoihin hyviin aikoihin" :D

      Poista
  5. En ole testannut, mutta netissä olen näihin törmännyt. Talvisin olen laiska ajelemaan sääriä. Nyt pitää taas panostaa jalkoihinkin.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat