sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

#rikkinäinensivellin

Miten niin liikaa? -blogin Elisa haastoi kauneusbloggaajia mukaan "Rikkinäinen sivellin" -meikkihaasteeseen, johon meitä tarttuikin hyvä määrä; porukasta saattiin koottua kolme ryhmää. Ideana tässä on sama kuin monien lapsena leikkimässä "rikkinäinen puhelin" -leikissä, jossa tarina kuiskataan seuraavalle ja katsotaan kuinka paljon se lopulta eroaa alkuperäisestä. Tässä leikissä mahtavinta on mielestäni se kun tarina muuttuu ihan totaalisesti - ja niinhän sitä meikkienkin kanssa taisi käydä :D

Meikkihaasteessa oli mukana tosiaan kolme ryhmää, joista jokaisessa oli kuusi osallistujaa. Elisa oli keksinyt ryhmille myös hauskat nimet: Dinot, Pandat ja ponit, itse kuuluin Dinoihin. Kaikilla ryhmillä oli sama meikkikuva, josta lähdettiin liikkeellä. Alkuperäinen meikki on Katie Jane Hughesin käsialaa ja voit käydä kurkkaamassa sen täältä

DINOT:
2.  charlottaeve 
4. minä 


Itse otin kuvan ikkunan äärellä, mutta syystä tai toisesta melkoisen viileänsävyiseksi itsekin kuvakin jäi. Minä olin myös se, joka vetäisi meikkisävyt ihan totaalisen väärään suuntaan eli aivan liian viileäksi :D Jostain kumman syystä heti minulle tulleen kuvan jälkeen mieleeni tuli LimeCrime-luomiväripaletti enkä sitten lähtenyt mistään muualta luomivärejä etsimään - varmasti lähemmäs inspiraatiokuvaa sopivammatkin sävyt toisesta paletista olisi löytynyt.


Meikkiin itsessään olen tyytyväinen, mutta tosiaan ihan penkin allehan se meni kun katsoo mitä olisi pitänyt olla :D Toisaalta olen yrittänyt perustella itselleni, että tämähän se juuri hauskuus on kun se meikki lähtee ihan totaalisen eri suuntaan kuin mitä alkuperäinen kuva ollut. Eikö? :D

PONIT:
5. Henna.vee 


 
Ryhmistä Poneilla meikki pysyi ehdottomasti kaikista lähimpänä alkuperäistä vaikka muutosta siinäkin toki on selkeästi nähtävissä.

PANDAT:
1. dioriina 
3.  maskinani 




Myös Pandoilla meikki muuttui huomattavasti alkuperäisestä, aivan ihanan pastelliseksi!

Tähän haasteeseen oli ihan mahtavaa päästä osallistumaan, joten vielä kerran kiitokset Elisalle ideoinnista ja homman koordinoinnista - sekä tietysti kaikille kanssabloggaajille osallistumisesta <3 Minkälainen meikkihaaste rukattaisiin seuraavaksi kasaan? :)

8 kommenttia:

  1. Tämähän oli hauska haaste! Mielenkiintoista oli katsoa miten meikki muuttui. Hyvältä näytti kaikilla, vaikka muuttuikin alkuperäisestä.

    VastaaPoista
  2. Hauska haaste ja kivat lopputulokset.Miten eri näköisiä tuli lopputulokseen.

    VastaaPoista
  3. Rikkinäinen puhelin oli hauska lenkki. Kivasti se on tuotu meikkaamisen maailmaan. Lopputulokset ovat hienoja. Ja jujuhan on se, että erilaista tulee. Onnistuneita ”puheluja”!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska nähdä kuinka kukin tulkitsee niin eri tavoin asioita :) Ja toki vaikuttaa myös se millaisia tuotteita kullakin käytössä on..

      Poista
  4. Tää oli niin hauskaa, ja vitsit miten kivoja ja erilaisia meikkejä kaikki teki 😊👌🏻

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat