sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Toukokuun kosmetiikkaostokset

Itselläni nykytrendi kosmetiikkahankinnoissa on melkeinpä laskeva, kosmetiikkaa on niin paljon jo jemmassa ja tulee kauneusboxien sekä pr-näytteiden muodossa ettei yksinkertaisesti ole perusteltua tehdä suurempia hankintoja enää lisäksi itse. Toisaalta neidin tulon myötä ne kosmetiikkaan aiemmin menneet rahat menevät aika pitkälti neitiin muodossa tai toisessa :D Tähän alustukseen liittyen minulla onkin teille kysymys, mutta kurkataan mikä se ainokainen toukokuinen hankinta kosmetiikan saralla oli:


Prismasta Urodan ripsiseerumi hintaan 18,80€. Olen tästä postaillet teille v.2017, mutta en nyt taida siihen tässä vaiheessa linkata, koska voisin ehkä pieni muokkauksia postaukseen tehdä ja laittaa uusintana julkaisuun. Itse olen tuosta kolmen vuoden takaisesta lähtien pohtinut tämän hankintaa uudelleen, mutta kollegoiden kanssa oli puhetta hieman tämän sisällöstä ja jäin asiaa sen vuoksi näin pitkään pohtimaan - no joo lisäksi asia ehkä hieman unohtui :D Nyt kuitenkin Virve postaili seerumista ja sen innostamana muistin napata tämän kauppareissulla mukaani - olikin hyllyn viimeinen kappale. Pieniä kysymysmerkkejä tämän tuotteen kohdalla on, joten suosittelen lämpimästi lukaisemaan tuon Virven postauksen ennenkuin päätät tuotteen hankkia - itsehän hankintaan näistä kaikista syistä huolimatta päädyin.

Mutta siis se kysymykseni; jatkanko teille vielä tätä kosmetiikkakirjanpitoani? Itsestäni tämä tuntuu hieman tylsältä, koska nykyisin alkaa niitä ostoksettomia kuukausiakin löytyä ja jos jotain on tullut hankittua niin usein se on jokin pieni yksittäinen (ja ehkä monesti aika tylsäkin :D) tuote. Nyt siis reilusti käyttäkää ääntänne jos haluatte tai ette halua näitä jatkossa. Itse tosiaan enemmän alkaisin jo kallistua tuon lopettamisen puoleen, mutta kuuntelen teidän toiveitanne <3

9 kommenttia:

 1. Ehkä parempi postata 2-3 kk välein jos ostoksia on vaan 1 tai 2 :) eikä se kosmetiikka aina kiinnosta, itsekin syytäisin rahat muualle jos olisi parempi mielenkiinnon kohde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun vielä muistan näistä postata :D Mutta voisin kokeilla harventaa väliä hieman ja katsellaan kuinka siinä sitten käy :)

   Poista
 2. Tuloksia odotellessa :)

  Hhmm, ehkä voisit tehdä harvemmin. Ostokset kiinnostelee aina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää mun se vanha postaus nostaa jossain vaiheessa esille, silloin kuvissa oli aika selkeät erot - nyt täytyy myöntää etten kuvia tullut ottaneeksi, mutta parin viikon käytön jälkeen tuntuu jo jotain eroa olevan :)

   Poista
 3. Kannattaa ehkä postata aina sillon, kun on useampi tuote hankittuna ja osaat sitten kertoa myös paremmin niistä, kun olet ehtinyt testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin usein mulla hankinnat olla sellaisia, joita olen jo aikaisemmin käyttänytkin :D

   Poista
 4. Jään mielenkiinnolla odottamaan tästä testituloksia :) Itse ostin kosmetologilta EyEnvy ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
 5. Jokainen määritelköön sen postaustahdin itselleen sopivaksi :) Voisin heittää ideaksi, ett vaikka oiskin "vaan" pari tuotetta niin niistähän voisi tehdä kattavamman postauksen, kun oot kerinnyt testaamaan niitä?

  VastaaPoista
 6. Olen kanssa sillä kannalla, että postailet silloin, kun on useampi tuote hankinttuna.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat