lauantai 20. kesäkuuta 2020

Räjähdysherkkää

*)mainoslinkki

Sain äidiltäni läjän muitakin kirjoja lukuun, mutta taidan ennen niihin siirtymistä lukaista vielä nuo muutamat Gerritsenin kirjat pois alta niin saan koko läjän palauteltua sinne takaisin. Kätevää kun äidillä on oma kirjasto niin ei tarvitse kiirehtiä lukemisten kanssa :D


Räjähdysherkkää (Keeper of the Bride) (* 9,90€/e-kirja) on julkaistu Harlequin-kirjana eli kyseessä on yksi niistä ensimmäisistä kirjoista.


"Nina Cormier kuvitteli, ettei päivä voisi enää pahemmaksi muuttua. Olihan hänet juuri hylätty alttarille keräilemään elämänsä rippeitä. Varsinainen pommi on kuitenkin vasta räjähtämässä – kirjaimellisesti!

Nina saa huomata, ettei hänen piinansa pääty pilalle menneeseen hääpäivään. Joku yrittää oikeasti saada hänet hengiltä, ja sen vuoksi hän joutuu myös pommiryhmän Sam Navarron silmätikuksi. Nina on Samille ainoa linkki kaupungissa riehuvaan pommimieheen, joka heidän täytyy jäljittää. Ja kiireesti, sillä on vain ajan kysymys, milloin dynamiitti vaatii seuraavan uhrinsa."


Hyvä ja mukaansa tempaava (sekä nopealukuinen) kirja, mutta jotenkin juoni ehkä tuntui jäävän hieman ohueksi varsin verrattuna myöhempään tuotantoon. Jos dekkareiden maailma kiinnostaa niin tämä voisi olla ehkä kohtuullisen kevyt aloitus..


Kuinka kauan sinulla yleensä kestää yhden kirjan lukeminen?

4 kommenttia:

 1. Ehkei siis kuitenkaan arviosi perusteella minun kirjani: ohut juoni ... No dekkareita muutenkin luen vähemmän, tosin Anna Janssonin Gotlantiin sijoittuvat tarinat kiinnostavat tuon Gotlannin takia.

  VastaaPoista
 2. Ei tosiaan ihan omaan makuun tämä, dekkareita kun ei tule luettua. Hyvä kirja menee päivässä tai kahdessa parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 3. Mä en lue dekkareita ollenkaan. Pelottaa liikaa. Minulla saattaa mennä kirjan lukemiseen useampi kuukausi tai pari päivää. Riippuu tilanteesta ja kirjasta.

  VastaaPoista
 4. Tätä Gerritsenin kirjaa en olekaan vielä lukenut. Minä luen aina kesäisin dekkareita :D Nyt on menossa taas Maigret kirjat kuten lähes aina kesäaikaan. Georges Simenonin rikosklassikoita on löytynyt myös YLE Arenasta aiemmin juuri nyt jaksoja ei ole katsottavissa.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat