lauantai 13. kesäkuuta 2020

Jos luotain lähdet

*)mainoslinkki

Enää muutama kirja Tess Gerritseniltä lukematta niistä mitä äidiltäni löytyy, katsotaan mihin kirjoihin siirryn sitten seuraavaksi :D Tänään vuorossa:


Jos Luotain Lähdet (Call After Midnight) (* e-kirjana 9,90€) kuuluu Gerritsenin alkutuotantoon ja on julkaistu Harlequin-kirjana.


"Keskellä yötä soiva puhelin syöksee vastanaineen Sarah Fontainen surun kierteeseen: hänen aviomiehensä Geoffrey on kuollut hotellipalossa Berliinissä. Seuraavat viikot kuluvat kuin sumussa, kunnes Sarahin maailma järkkyy jälleen – Geoffrey saattaa olla elossa!

Epätoivoinen etsintäretki vie Sarahin Eurooppaan, ja hän saa mukaansa erikoistutkija Nick O’Haran. Yhdessä he yrittävät selvittää salaisuuksien vyyhtiä, luottaa epäilyistä huolimatta, mutta ovatko he vain marionetteja muiden pelissä? Kun etsintä muuttuu kilpajuoksuksi kuoleman kanssa, Sarah joutuu miettimään, haluaako hän vastauksia vai haluaako hän elää."

"Harlequinmaisuutta" kirjassa on mukana, mutta sanoisin kuitenkin, että melko vähäisessä määrin. 


Mielenkiintoinen juoni, joka kulkee soljuvasti eteenpäin ja on helppoa sekä nopeaa lukea. Luinkin tämän kirjan varsin nopeasti lävitse. Gerritsenin kirjoista ei aivan sinne suosikkieni joukkoon pääse vaikkei toki huonokaan ollut.


Jännitys vai romantiikka?

8 kommenttia:

  1. Harlequin-sarja nimenä tuo mieleeni ihan erityyppistä kirjallisuutta, mutta hienoa, jos se on laajentunut ihan alkuperäisen genrensä ulkopuolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Romantiikka taitaa näissä olla aika vahvasti edustettuna, mutta itseasiassa olen huomannut, että muuten kirjoissa on hyvinkin paljon vaihtelua - ja moni aika isokin nimi on sieltä ponkaissut kirjailijana :)

      Poista
  2. Tess Gerritsen on vieras kirjailija minulle. Voisi olla kivaa kesälukemista. Kesällä tarvitaan helppoja ja juoneltaan soljuvia kirjoja.
    Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti tutustua kirjailijan tuotantoon mikäli lainkaan kiinnostaa :)

      Poista
  3. Tätä Gerritssenin kirjaa en olekaan lukenut. Keskellä luen selkeästi enemmän jännitys. Yleensä luen Maigret kirjoja uudelleen joka kesä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maigret on nimenä tuttu, mutta sen tarkemmin en ole tutustunut :)

      Poista
  4. En oikeastaan lue kumpaakaan genreä. Nyt minulla on kesken Matilda Gustavssonin Yhdeksästoista jäsen. Kirja kertoo kirjallisuuden Nobelia jakavan Ruotsin akatemia syöksystä kriisiin syksyllä 2017. Kohu alkoi #metoo-kampanjan aikana, kun 18 naista kertoi yhden akatemian jäsenen puolison harjoittaneen yli 20 vuotta seksuaalista häirintää. Seuraavaksi jotain kepeämpää lukemista. Lasten kanssa kesken on Tove Janssonin Vaarallinen juhannus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on varmasti ollut mielenkiintoinen vaikkei tosiaan mistään kevyestä päästä..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat