maanantai 29. kesäkuuta 2020

Little Butterfly

*)mainoslinkki

Kukapa ei kaipaisi ja haluaisi hieman kiinteytystä ihoon ja vartaloon - varsinkin raskauden jälkeen? Senpä vuoksi itse näitä näin ahkerasti testailen :D


on koostumukseltaan virkistävän geelimäinen ja se lupaa mm. kiinteyttää, napakoittaa ja tasoittaa ihoa raskauden jälkeen. Sisältää mm. unikonsiemenuutetta, merilevää ja mustaa kahvia. Vegaaninen, miedon tuoksuinen vartaloseerumi soveltuu kaikille ihotyypeille.


Itsellänihän toki raskaudesta on jo kaksi vuotta aikaa, mutta varsinkaan vatsaniho ei ole raskauden jäljiltä vielä palautunut.. ei voi sanoa ennalleen, koska sitä turha edes odottaakaan :D Seerumi on tosiaan koostumukseltaan kevyttä ja imeytyy ihoon nopeasti. Tuotteen jälkeen iho jää miellyttävän tuntuiseksi. Mitään suuren suuria muutoksia silmämääräisesti katsoen harvan vastaavanlaisen tuotteen kanssa voikaan saada aikaan ja muutoinkin näiden kanssa tulisi olla yhdistettynä muutoinkin terveelliset elintavat päästäkseen parhaaseen lopputulokseen.

Onko Little Butterfly London sinulle tuotemerkkinä entuudestaan tuttu?

8 kommenttia:

 1. Ihan uusi tuttavuus minulle tämä. Mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 2. Ihana jo tuo nimikin. Ihan ajankohtainen tuo ei ole :)

  VastaaPoista
 3. Hieno nimi tuotteella ja kivan hempeä pakkaus

  VastaaPoista
 4. Minulla on saman merkin päivävoide odottamassa käyttöönottoa. Ensin pitäisi käyttää loppuun Madaran ja Body Shopin päivävoiteet. En ymmärrä, miten noita päivävoiteita on päässytkin kertymään.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat