lauantai 13. lokakuuta 2018

Hellävaraista kosteutta

Nyt olen ehtinyt testailemaan aikaisemmin saamiani seerumia ja yövoidetta siinä määrin, että voin teille hieman kokemuksia näistä kertoa.

/pr-näyte/


Sensitive Hydrating Serum (ovh 7€/30ml)
kuuluvat molemmat Dermosilin Sensitive-linjaan eli ovat hajusteettomia ja sopivat erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteilla on myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.


Seerumi lupaa antaa lisäkosteutta, pehmeyttä ja elinvoimaa. Sisältää mm. manteliöljyä, sheavoita sekä oliiveista saatavaa skvalaania. Sopii käytettäväksi niin aamuisin kuin iltaisinkin.


Yövoide lupaa ravita, kosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä auttaa sitä uudistumaan. Sisältää mm. jojobaöljyä, sheavoita, E-vitamiinia sekä glyseriiniä.


Seerumi on koostumukseltaan kevyttä ja ehkä hieman geelimäiseksi kuvattavaa. Yövoide on voidemaista, mutta ei mitään paksua jankkia. Molemmat imeytyvät ihoon nopeasti. Seerumia olen itse käyttänyt lähinnä aamuisin käyttäen päälle vielä päivävoiteen, kosteuttaa ihoa hyvin ja toimii hyvin myös meikin alla. Yövoide on nimensäkin mukaisesti ollut yötä vasten käytössä ja on toiminut tehtävässään mainiosti - itse käytän tottumuksesta voiteiden alla vielä seerumia tai kasvoöljyä. Tästä parivaljakosta seerumi oli vielä enemmän minun makuuni ja voisin tähän uudelleenkin palata. 


Onko sinulle väliä sillä onko kosmetiikkatuotteissasi käytetty hajusteita?

6 kommenttia:

  1. Olen tuoksuyliherkkä ja minulle on todella tärkeää se, että mikään ei haise. Minun nenään kun se on haju, ei tuoksu. Oireina on migreeni, hajun maku suussa, silmien verestys huonovointisuus, kurkun turpoaminen. Voin haistaa jotkin hajut monta päivää nenässäni. Joskus en voi mennä edes heviosastolle kun en kestä homeen hajua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkimmillään tuoksuyliherkkyys hankaloittaa kyllä melkoisesti elämää eikä sitä voi ymmärtää sellainen, joka ei siitä kärsi :/

      Poista
  2. Oih mä rakastan Dermosilin tuotteita! Äidilläni on tuoksuyliherkkyys ja hänelle monesti ostan Dermosililta tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin tuotteissa on kyllä kerrassaan loistava hinta-laatu -suhde ja sieltä löytyy jokaiselle jotain :)

      Poista
  3. Tuo dermosilin sensitive sarja ja sen tuotteet ovat olleet pelastus mun atooppiselle iholle.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat