torstai 25. lokakuuta 2018

Dragon's Blood & Mermaid's Scales

Sain itselleni testiin muutamia uutuuksia Makeup Revolutionin valikoimista. Mikäli olet jo pidempään ollut lukijani niin saatat muistaa, että pari vuotta sitten hamstrasin ko.merkin tuotteita itselleni ihan urakalla ja tämän vuoden puolella olen muutamia tuotteita itselleni ostanut, vastoittain esittelinkin teille puuterimaisia highlightereita.

/pr-näyte/


Saamani paketti sisälsi:
Redemption Palette Essential Mattes 2, Liquid Highlighter Dragon's Blood & Mermaid's Scales, Brow Tint Dark Brown, Renaissance Lipstick & Lipliner Vow.


Useimmat suosivat varsinkin arkimeikissä sävymaailmaltaan luonnollisia mattasävyjä - ja siihen tämä paletti onkin täydellinen. Tästä löytyy yhteensä 12 mattasävyä niin viileästä kuin lämpimästäkin sävymaailmasta.

Luomiväreissä on mielestäni ihan mukavasti pigmenttiä ja ne häivyttyvät hyvin. Hieman pöllyäviä, mutta kuten aikaisemminkin olen maininnut niin tätä en koe ongelmallisena - ja melkeinpä kaikkien luomivärien jälkeen itse joudun joka tapauksessa silmienalusia puhdistelemaan (kannattaa siis tehdä silmämeikki ennen pohjameikkiä!). Sopii loistavasti arkimeikkiin hieman kokemattomammallekin meikkaajalle!


Nestemäisiin highlightereihin on tullut kaksi uutta sävyä; Mermaid's Scales on nimensäkin mukaisesti hohtava mintunvihreä ja Dragon's Blood ruusunkultainen. Tuotteet on pakattu pipettipulloon.

Tämä kaksikko on todella hohtavia eli en välttämättä suosittele kokeilemaan sitä mitä itse testasin eli lisäsin näistä Dragon's Bloodia kokeilumielessä erään minun makuuni hieman liian peittävän meikkivoiteen sekaan; lopputulos oli aika hohtava varsinkin kun lisäsin vielä Mermaids's Scalesia poskipäille - tosin ei mikään silmiinpistävä, koska mies ei kommentoinut asiaa mitenkään enkä mielestäni kauppareissullakaan saanut erityisemmin pitkiä katseita osakseni :D Tämä parivaljakko on paketista ehdottomasti suosikkini, koska kuten on tullutkin ilmi niin olen aikamoinen harakka kaiken kiiltävän suhteen xD


Peel-off kulmavärillä saat jopa kolme päivää kestävän lopputuloksen aikaiseksi. Käyttö on yksinkertaista; levitä väri puhtaisiin kulmakarvoihisi, joko pakkauksen siveltimellä tai omalla kulmakarvasiveltimellä. Voit antaa tuotteen vaikuttaa jopa kahden tunnin ajan, jonka jälkeen kuorit väriaineen kulmistasi pois (kuten peel-off -naamion). Sävyjä löytyy kolme: taupe (vaaleanruskea, kylmät/harmaat sävyt), medium brown (lämminruskea) sekä dark brown (tumman ruskea, kylmät/ruskeat sävyt).

Itselleni tuli tosiaan kolmikosta tummin vaihtoehto. En ole aikaisemmin mitään vastaavanlaista kokeillut, joten lähdin tätä mielenkiinnolla testaamaan. Tosin, koska swatchatessa huomasin värin jämähtävän ihoon jo parissa minuutissa niin annoin tuotteen vaikuttaa ensimmäisen kerran kulmakarvoissakin vain hetken - tuote ei tokikaan tässä ajassa ehtinyt kuivahtaa, joten pyyhin sen pois ja totta tosiaan sitä väriä kulmiin oli jo lyhyessä ajassa tullut. Suosittelisinkin testaamaan tätä ensin hieman lyhyemmän aikaa ja pidentämään vaikutusaikaa mikäli lopputulos ei ole halutunlainen. Jos lopputuloksesta tulee liian tumma niin uskoisin värin lähtevän melko helposti pois ihoa kuorimalla eli tätäkään puolta ei tarvitse pelätä.

Tuotteena todella mielenkiintoinen ja jatkan ehdottomasti tämän testailuja - katsotaan jos vaikka jossain vaiheessa saisin Instagramin puolelle sellainen ennen-jälkeen -kuvasarjan!


Huulipunassa sävyvaihtoehtoja on peräti 14, huultenrajauskynässä neljä. Itselleni vaihtoehdoista tuli Vow, joka on "warm tan nude" eli lämmin nudesävy. Olin sävyn suhteen todella epäileväinen, koska en yleensä ottaen itselläni välitä rusehtavista sävyistä, mutta itseasiassa tämä ei ollutkaan niin paha huulilla kuin mitä kuvittelin. Tuntui huulilla kevyeltä, ehkä aavistuksen kuivahkolta vaikka levittyikin huuliin todella kauniisti - uskoisin tämän olevan melko pitkäkestoinen puna, jota ei tarvitse jatkuvasti olla lisäämässä. (Itse pusuttelen tyttöä päivän aikana niin paljon etten kotona viitsi huulipunia tai -kiiltoja käyttää :D)


Luomiväristä en lähtenyt kaikkia sävyjä swatchailemaan vaan valitsin muutaman joukosta; kuten näkyy niin näissä tosiaan hyvin pigmenttiä on. Neljän luomivärisävyn jälkeen on huulipuna ja huulikiilto, jota seuraa highlighterit (ensin lohikäärmesävy) ja viimeisenä kulmaväri.

Tuttuun tapaan nappasin Instagramin puolelle kuvan meikistä, jossa on käytettynä kulmaväriä lukuunottamatta kaikkia tuotteita - kannattaa laittaa minut siellä seurattavaksi, koska sinne tulee enemmänkin noita meikkikuvia kuin tänne blogin puolelle! ;)

Makeup Revolutionin tuotteethan ovat tosiaan varsin edullisia ja näistäkin tuotteita jokainen maksaa alle 10€. Tuotteita on saatavilla heidän omien sivujensä (UK) lisäksi Prismoista (Foodiesta saat kätevästi katsottua oman paikkakuntasi Prisman tuotevalikoiman sekä tuotteiden hinnat).


Joko sinä olet ehtinyt tutustua Makeup Revolutionin valikoimaan?

7 kommenttia:

  1. Luomiväripaketin sävyt on niin mieluisat! Ja tuo kulmakynä. 👍👍👍 Kiinnostaa! -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kulmaväri ei tosiaan ole niinkään meikissä käytettävä vaan ennen meikkaamista käytettävä - ei tarvitse välttämättä tuota käyttäessä erikseen kulmia meikata :)

      Poista
  2. Kiitos jälleen aivan ihanista meikki esittelyistä. Eniten tällä kertaa innostuin noista erivärisistä luomiväreistä. :)

    VastaaPoista
  3. Kivan näköisiä tuotteita ja hyviä sävyjä! :)

    VastaaPoista
  4. Justiin tein Revolutionilla KOKO MEIKKI -videosarjaani uuden videon! Testasin mm. uutta meikkivoidetta sekä heidän klassikkopaletteja. Oon tykästynyt kyllä kys. merkkiin nyt kun on päässyt suuremman valikoiman ääreen käsiksi.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin sen, mutta en ehtinyt silloin katsoa joten hyvä kun muistutit! Mua kiinnostaisi erityisesti paljon kehutut peitevoiteet, pitää seuraavalla Prisman reissulla käydä niitä tarkemmin kurkkaamassa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat