sunnuntai 9. syyskuuta 2018

essencen syksy 2018

essenceltä tulee varsin tiuhaan tahtiin uutuuksia, joten ettei tuotteet ole jo hyllyistä lopussa kun postaus on julkaistu niin yritin pikapikaa testailla tuotteista, että osaisin niistä jotain teille mainita.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Sain ihastuttavan setin tuotteita testailtavakseni, joista poimin teille muutamia helmiä.


Ensimmäisenä paketista silmiini osuivat magneettiripset - upeaa, että nyt pystyt myös edulliseen (alle 8€) hintaan testaamaan tätä uutta innovaatiota. Jotkuthan osaavat homman kertalaakista, toiset vaativat enemmän harjoitusta näiden kanssa - itse kuulun ehdottomasti jälkimmäiseen kastiin xD


Go For The Glow -highlighterpaletti tuli minulle sävyssä 02 warms, mutta eivät nämä sävyt kyllä minun mielestäni kovin lämpöisiä ole - mikä tietysti itselleni plussaa, koska olen ehdottomasti enemmän kylmien sävyjen ystävä.


Itseasiassa rakastuin täysillä tähän palettiin - kaikki kolme sävyä ovat käyttökelpoisia myös omalla vaalealla ihollani. Kannattaa ehdottomasti käydä hipelöimässä tätä livenä!


Too Glam To Give A Damn Eye&Face Palettea en nyt tällä kertaa swatchannut teille (mitä mieltä muuten noista swatchauskuvista olette - ovatko ne hyödyllisiä?), joten teidän täytyy vain luottaa sanaani kun sanon, että tämä yllätti minut todella positiivisesti pigmenttisyydellään! Tai itseasiassa minun sanani lisäksi voitte käydä kurkkaamassa Instagramin puolelta meikkikuvan, jossa tästä paletista on käytetty kultaista ja turkoosia luomiväriä - näiden lisäksi näistä uutuusmeikeistä mukana on yllä esitelty highlighter, mascara, meikkivoide sekä peitevoide.


Myös tämä trio yllätti minut positiivisesti. Primer oli tosin väritykseltään aika yllättävää; harmaata, mutta onneksi harmaus hävisi täysin tätä kasvoille levitettäessä. Meikkivoide tuli minulle sävyssä 30 #funny ivory ja arvelin sen olevan itselleni liian tumma, mutta onneksi en jälleen kerran vain luottanut mielikuvaani vaan testasin tuotteen, koska totesin tämän ainakin tällä hetkellä toimivan sävynäkin minulla oikein mainiosti. Peitevoide tuli vaaleammassa sävyssä 10 light ivory, jonka olen aikaisemminkin todennut olevan minulla yleensä ottaen varsin toimiva sävy essencen meikkipohjissa ja peitevoiteissa.


Kuten yllä olevasta kuvastakin näkyy niin sävyero meikkivoiteen (keskellä) ja peitevoiteen (oikealla) välillä ei ole mikään mahdottoman suuri vaikkakin talvella vaaleampi sävy olisi minullekin varmasti aavistuksen parempi.

Aivan ihania tuotteita ja yksi parhaista puolista essencellä on se, että saat laadukkaita tuotteita todella edulliseen hintaan - heillä ei liene ainokaistakaan tuotetta joka maksaisi yli 10€ tai en muista ainakaan omalle kohdalleni sellaista sattuneen.

essencen tuotteitahan löytyy mm. Tokmanneilta sekä Stoorla-verkkokaupasta.


Joko sinä olet ehtinyt käydä hipelöimässä tai ehkäpä peräti jo hankkimassa itsellesi essencen syksyn uutuuksia?

17 kommenttia:

  1. Samoja suosikkeja kuin minulle :) luomiväripaletti ihastutti ehkä eniten, pidin myös meikkivoiteesta tosi paljon koska sävykin meni ihan nappiin :)

    VastaaPoista
  2. Toi primer on kyllä jännä värinsä ja sisältämänsä saven puolesta. Meikkivoiteen aion ehdottomasti testata, vaikka veikkaan, että se saattaa olla ainakin heti levitettyä omaan makuun liiankin matta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans pohdin tuota, että onko liian mattainen ja levittyisi epätasaisesti, mutta omalla kohdalla ainakin oli koostumuksenkin puolesta varsin passeli :)

      Poista
  3. Mie satuin juuri sopivasti Carlsonille, kun olivat hyllyttämässä uutuuksia :D Sitten poukkoilin siellä myyjien seassa, kun kerrankin sattui tuuri!

    On kyllä jännää, miten paljon tuo tuotteiden hyllyttäminen vaihtelee. Carlsonille tuli heti silloin 20.8 ja joissakin ei ole vieläkään uutuuksia esillä o.O

    VastaaPoista
  4. Ihanan sävyisiä uutuuksia. :) Oma meikkivarasto kaipaisi kyllä kieltämättä hiukan päivittämistä... ;)

    VastaaPoista
  5. Täysin tuntematon sarja minulle :) Noh, mukava oppia uutta joka päivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essence on ehkä vähän nuorimmille suunnattu, mutta ainakin itse näitä tuotteita iästä huolimatta mielelläni käytän ;D

      Poista
  6. Aivan loistavia vinkkejä. Mua kiinnostais kuulla vielä lisää noista magneetti ripsistä. Pysyvätkö hyvin silmissä? Mulle ei oikein sovi ne liimalla laitettavat ollenkaan ni nää kyllä kiinnostais. Kiitos ideasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan onnistuu asentamaan ripset oikein niin eivät paina tai tunnu epämukavilta ja pysyvät hyvin myös paikoillaan - kannattaa ehdottomasti testata :)

      Poista
  7. Kiva kun on tullut uusia juttuja! Essence on mulle sellainen ''äkkiä-joku-halpa-loppuneen-tilalle'' meikkituote :D

    VastaaPoista
  8. Koskakohan Essencen joulukalenteri tulee myyntiin? Saakohan sitä myös verkkokaupoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetik4Less-verkkokaupasta oli jo aikaisemmin ennakkotilattavissa, en tiedä tuleeko Suomessa verkkokauppojen valikoimiin - mm. Stoorlan valikoimista essenceä löytyy joten toivottavasti. Käsittääkseni tämän kuun puolivälissä pitäisi tulla eli varmaankin ensi viikon aikana..?

      Poista
    2. Lokakuun loppupuolella pitäisi maahantuojan mukaan tulla myyntiin. Erät on sitten tosi pieniä, että varmasti tulevat ja menevät nopeasti.

      Vahvistin tiedon, että Joensuun Carlsonille on tulossa kalentereita (viime vuonna taisi tulla huimat 5-6 kpl) :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat