lauantai 29. syyskuuta 2018

Täydellisesti kasvoille muovautuva kangasnaamio

Tiesitkö, että Kicksillä on myös omia kosmetiikkatuotteita kuten kangasnaamioita? Sain itselleni testiin näistä kaksi:

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Age Defence & Vitamin C Serum Infuced Bio-Cellulose Sheet Mask (ovh 5,90€/kpl)
Naamiot ovat bioselluloosaa, jonka luvataan muovautuvan kasvoille täydellisesti. Ensin mainittu Age Defence -naamio lupaa kiinteyttää ja vahvistaa ihoa, C-vitamiini -naamio kuorii ihoa hellävaraisesti.


Naamiot on pakattu pahvipakkaukseen, jonka sisältä löytyy naamiopussukka. Kuten kangasnaamioissa yleensä niin myös näissä on reilusti seerumia (22ml) eikä tätä kannata missään nimessä heittää hukkaan vaan käyttää kasvoilla normaalisti seerumin tapaan seuraavina päivinä naamion käyttämisestä.


Yllä olevassa kuvassa näkyvä kasvojen punoitus ei muuten johdu naamiosta vaan tätä ennen käyttämästäni kemiallisesta kuorinnasta - jota tuli sitten kuitenkin hieman liian pitkään kasvoille pidettyä :D

Lupaus naamion täydellisestä muovautumisesta kasvoille ei ole turha; nämä ovat varmaankin ohuimpia kangasnaamioita, joita olen itse käyttänyt!


Suosittelen ehdottoman lämpimästi tutustumaan näihin. Varsinkin jos kangasnaamiot ovat tähän asti tuntuneet mielestäsi paksuilta ja hankalilta saada asettumaan kasvoille; nämä eivät sitä taatusti ole!


Oletko sinä tutustunut Kicksin omiin kosmetiikkatuotteisiin, löytyykö joukosta kenties jotain ehdottomia suosikkeja?

10 kommenttia:

 1. Mulla on ollut käytössä aina sellaisia naamioita että tuntuu niiden olevan aivan liian isoja, mutta ilmeisesti ne ei ole isoja vaan paksuja, miksi ne eivät asetu. Tuon alemman altahan näky ihan sun oma iho! Tykkään kyllä Kicksin omista tuotteista niin pitää ehkä yksi naamio ostaa kokeiluun seuraavalla vierailulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo molemmat oli tosiaan todella ohuita ja sai iholle sen ansiosta ihan superhyvin - kannattaa ehdottomasti testata! :)

   Poista
 2. Onko nää luonnonkosmea? Ainakin pahviloota puhuu puolestaan. 🙏🏼❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilisin, että asia olisi mainittuna mikäli luonnonkosmetiikkaa olisi..?

   Poista
 3. Kiitos muistutuksesta, mulla on näitä muutama odottamassa kaapissa, mutta en ole vielä saanut testattua��

  VastaaPoista
 4. Tosi kiinnostavat tuotteet! Pitääpä ostaa testiin seuraavalla kerralla Kicksissä käydessäni. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 5. En ole tutustunut, Whamisan kangasnaamioita olen käyttänyt.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat