perjantai 7. syyskuuta 2018

Ice Pure

Kirjoittelin teille keväällä kokemuksia Polaar Icy Magic -silmänympärysnaamioista ja lyhyesti myös itse sarjasta, kurkkaa se postaus mikäli sarja on sinulle täysin tuntematon! Sain kesällä testiin puhdistuskaksikon, jonka vasta loppukesästä muistin korkata käyttöön.

/pr-näyte/


Ice Pure Velvety Cleanser (ovh 21,50€/125ml)
Ice Pure Micellar Water (ovh 19,50€/200ml)

Heti ensimmäisenä voisin mainita sen, että pakkaukset miellyttävät omaa silmääni; nämä ovat jotenkin kauniin herkät ja näitä on ilo paitsi käyttää niin myös katsella. Näissä molemmissa tuotteissa on ihastuttava puuvillainen tuoksu, joka tuo itselleni puhtauden mieleen. Tuoksuyliherkkien tuotteet nämä eivät siis ehkä ole, koska eivät ole tuoksuttomia.


Puhdistusemulsio (jota itse kuvaisin ehkä enemmänkin koostumukseltaan geelimäiseksi) on vesiliukoinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa (kevyen) meikin sekä epäpuhtaudet iholta. Itse ehkä käyttäisin tätä puhdistuksen toisessa vaiheessa, ensimmäisessä vaiheessa suosin öljyjä joilla saa meikit vielä tehokkaammin liotettua pois.


Misellivesi lupaa tehokasta ja hellävaraista puhdistusta ja sitä se mielestäni onkin. Yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle: huulipuna (Avon), silmämeikkikynä (MAC), vedenkestävä eyeliner (IsaDora), voidemainen luomiväri (essence).

Alla vielä misellivedellä kostutettu vanulappu, jolla tosiaan yllä olevasta kuvasta pyyhkäisty vain kertaalleen - muutamalla lisäpyyhkäisyllä sain käsivarren täysin puhtaaksi.


Joko sinä olet ehtinyt testata Polaar-sarjan tuotteita?

9 kommenttia:

  1. Itselleni vieras sarja, mutta samoin kun sinun kohdalla, nämä purkit miellyttävät silmää:)
    Kiitos muuten tuosta testikuvasta, mikä näyttää kuinka tehokkaasti putsaa meikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo testikuva on aikaisemminkin saanut kiinnosta joten eiköhän tuo tule jatkossakin olemaan vakio misellivesien kanssa :)

      Poista
  2. En ole vielä kokeillut, mutta suosin kaikenlaisia Isadoran tuotteita. Ne sopivat herkälle iholle hyville. Tuo ouhdistusemulsio näyttää kyllä tehokkaaslta aineelta. Kiitos vinkeistä sinukke

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tuotteet eivät ole IsaDoran vaan ranskalaisen Polaar-sarjan tuotteita :)

      Poista
  3. Oi mitä karkkipurkkeja! Nuo geelimäiset puhdistustuotteet on ehdottomia suosikkeja.

    VastaaPoista
  4. Kauniit ovat purkit ja ihan mielenkiintoisilta tuotteilta vaikuttavat. Varsinkin tuo misellivesi.

    VastaaPoista
  5. Tuo testikuva on kyllä hyvä näyttämään tuotteen tehoa. Polaarin misellivesi on yksi omista suosikeistani :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat