perjantai 14. syyskuuta 2018

Give Your Lips a Voice

Tiesitkö, että The Body Shop on lanseerannut tänä syksynä 100% vegetaristiset ja eläinkokeettomat huulipunat upeissa sävyissä? (The Body Shop:han oli mukana keräämässä nimiä vetoomukseen eläinkokeita vastaan - lopputuloksena oli 8 miljoona nimeä ja toivottavasti tällä tulee olemaan vaikutusta eläinkokeiden lopulliseen lopettamiseen maailmasta!)

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Itselläni on The Body Shopin meikit jääneet melko vähäiselle testaukselle, joten olin iloisesti yllättynyt kun saamani paketti sisälsi kokoelman näitä uusia huulimeikkejä.


Colour Crush Lipstick (ovh 13,90€/3,3g)
saapui minulle neljässä sävyssä:
010 Kyoto Acer, 310 Canberra Tulip, 605 Cape Calla Lily, 905 Nairobi Violet
yhteensä näitä upean intenssiivisen sävyisiä huulipunia löytyy 17 sävyssä.


Intenssiivisten sävyjen luvataan pysyvän huulilla pitkään samalla kosteuttaen huulia mm. sisältämänsä yhteisökaupan marulaöljyn avulla.

Sävyt tosiaan näissä ovat todella intenssiiviset eikä huulipuna tunnu lainkaan kuivattavalta tai raskaalta huulilla, itseasiassa huulipunan unohtaa täysin. Minulle saapunut nelikko ei ole mitään omia turvasävyjäni, mutta kokeillaan oppisinko vaikka olemaan tuossa upean violetissa sävyssä!


Yllä olevassa swatchauksessa huulipunat sävyjärjestyksessä, viimeisenä upea Shine Lip Liquid (ovh 10,50€/8ml) 101 Lemon Sherbet -sävyssä. Huulikiilto antaa pitkäkestoista kiiltoa ilman tahmaista tunnetta samalla myös kosteuttaen huulten herkkää ihoa. Itse olen ehdottomasti edelleen huulikiiltotyttö ja ihastuin tähän täysillä; tuoksuu uskomattoman herkullisella ja kosteuttavuutensa puolesta korvaa täysin huulivoiteet.


Huulipuna, huulikiilto vai riittääkö sinulle ihan vain huulivoide?

8 kommenttia:

 1. Itsellä ei myöskään tule pahemmin body shopia käytettyä. Yksi huulipuna on kulkenut luottotuotteena vuosien ajan. Aina on saatava uusi entisen tilalle. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se siis vuosien ajan pysynyt täysin samana (merkki+sävy)? :)

   Poista
 2. Enpä muuten ollut huomannut tätä(kään). Kaiken kosmetiikan pitäisi kuitenkin olla lähtökohtaisesti ilman eläinkokeita tuotettuja. Muistan nuoruudestani eläinkokeita käsitelleen kirjan, Kani ei osaa itkeä, mikä teki lähtemättömän vaikutuksen. Eikös muuten Body Shopin kaikki tuotteet ole tehty ilman eläinkokeita? Eikö se ole osa brändiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja kuten tuossa ensimmäisessä kappaleessa mainitsin, ovat ajamassa eläinkokeettomuutta kansainvälisestikin. EU:n alueellahan se on kiellettyä, Kiina taitaa olla se akilleenkantapää - sinne myyntiin menevä kosmetiikka testataan eläinkokein valtion puolesta ja näin ollen monet eivät pidä Kiinassa myytäviä tuotteita eläinkokeettomina vaikkei merkki itsessään niitä testejä tekisikään. Toivottavasti tosiaan näemme vielä ajan kun voimme luottaa siihen ettei missään maailmalla enää kosmetiikan suhteen tehdä eläinkokeita! (Pitää mainita tässä vielä, että esim. L'Oreal on kehittänyt keinoihon, joka on eläinkokeita luotettavampi testausmenetelmä..)

   Poista
 3. Musta on ihan kammottava ajatus, että vielä herran vuonna 2018 jossain päin maailmaa on ok testata kosmetiikka eläimillä... Joten ihan mahtavaa, että Body Shop edelleen tekee töitä asian eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti se vielä lähivuosina olisi historiaa :)

   Poista
 4. Hienoa työtä on Body Shop tehnyt ja tietoisuus on lisääntynyt! Eläintestauksien määrä on varmasti vähentynyt kosmetiikan parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vain se Kiinakin saataisiin ymmärtämään asian mielettömyys!

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat