torstai 20. syyskuuta 2018

Fariinisokeria kasvoille

Esittelin teille aikaisemmin Klairs-sarjaa parin tuotteen kera ja lupasin palata vielä kahteen muuhun tuotteeseen kun olen niihin paremmin ehtinyt tutustua..

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Gentle Black Sugar Facial Polish (ovh n. 38€/110ml)
on vegaaninen ruskeaa sokeria sisältävä kasvokuorinta, joka lupaa kosteuttaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Ei suositella erittäin herkälle tai akneiholle. On antibakteerinen.


Ruskea sokeri antaa tähän omaan nenääni fariinisokerimaisen tuoksun - kannattaa siis varoa ettei tätä epähuomiossa lusikoi suuhunsa ;) 


Sokerikuorinnalle tyypilliseen tapaan tuntuu melko rouhealta (juuri sellaiselta mitä vartalokuorinnalta odotan <3) ja pohdin, että onkohan liian tuju kasvoille. 


Itse olen tuotteen käyttänyt kosteille kasvoille ja itseasiassa käytössä olenkin tähän loppujen lopuksi todella kovasti tykästynyt - ei ole omalla ihollani liian ytyä tavaraa vaan juuri sopivan rouheaa. Jälleen siis tuote, johon suhtauduin hieman epäillen, mutta loppujen lopuksi se veikin jalat alta.

Toinen tuote koki melkeinpä saman kohtalon:


Illuminating Supple Blemish Cream (ovh n. 32€/40ml)
vaalealle iholle tarkoitettu BB-voide, joka lupaa kosteuttaa, suojata (SPF40) sekä antaa peittoa.


Vaikka tämä tosiaan on vaalealle iholle suunnattu ja aasialaisilla merkeillä yleensä oikeasti vaaleita meikkivoiteita löytyy niin olin silti sävyn suhteen skeptinen - vaikka voide olisikin vaaleusasteltaan sopiva niin onko se sävyltään liian lämmin. Lopputuloksena on sanottava, että ei. BB-voide levittyy todella hyvin iholle niin käsin kuin meikkimunankin avulla ja antaa iholle juuri sen verran peittoa kuin itse haluankin - lopputulos ei siis ole pakkelikerros vaan tällä saa tasoitettua ihonsävyä sekä samalla myös tummia silmänalusia, välttämättä erillistä peitevoidetta ei edes tarvitse.

Antaa myös iholle hieman samettista mattaisuutta eli välttämättä puuteri ei tämän päälle tarvitse käyttää. Kesä meni mineraalimeikkipohjien kanssa, mutta kesän lopulla siirryin nestemäisiin ja tämä on se johon käsi automaattisesti aamuisin hakeutuu.

Klairsin tuotteita löytyy mm. Bearelin, glowid:n sekä Skincityn valikoimista.


Oletko sinä tehnyt löytöjä aasialaisen kosmetiikan parista?

12 kommenttia:

  1. Kolahtaa tuo Klairs-sarjan ulkonäkö. Muuten tämä ei varmaan sopisi todella herkälle iholle ja kun tuota couperosaa on, mutta sarjan muihin tuotteisiin kiinnostaisi tutustua.

    Kivaa päivää Mira <<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkällä iholla kaikki mekaaninen kuormitus on kyllä liikaa, mutta onneksi sarjassa on tosiaan paljon kaikkea muutakin ihanaa kuin tuo kuorinta :)

      Samoin sinne, aurinkoista päivää <3

      Poista
  2. Herkullisen kuuloinen tuo kuorinta! :D Hinta vaan hitusen suolainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa muuten huomioida, että purkki on kooltaan isompi kuin kasvokuorinnat yleensä eli ei tuo loppujen lopuksi mikään hirmuisen kallis ole ;)

      Poista
  3. Aasialainen kosmetiikka on minulle vielä ihan vierasta. Sokerikuorinnasta vartalolle kyllä tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti joskus testata, aasialaisen kosmetiikan puolelta löytyy todellisia helmiä <3

      Poista
  4. Tää sarja vaikuttaa ihan tosi hyvältä sun esittelyjen perusteella :) Nämä molemmat tuotteet on sellaisia, että voisin hyvin kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Sarja kuulostaa kyllä laadukkaalta, periaatteessa en ole tutustunut mihinkään muuhun aasialaiseen kosmetiikkaan kuin kasvonaamioihin ( kangas ). Näistä olen ainakin todella paljon pitänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti tehdä tarkempaa tuttavuutta, nyt näitä alkaa olla niin hyvin ihan Suomestakin saatavilla :)

      Poista
  6. Kuorinta-aine vaikuttaa tosi kivalle! Pitääpä tutustua lisää. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat