lauantai 22. syyskuuta 2018

Organic Flowers

Esittelin teille aikaisemmin Whamisalta kasvosuihkeen sekä kaksinaamiota, tänään on vuorossa kasvovoide.

/pr-näyte/



Organic Flowers Lotion Original (ovh 38,90€/120ml)
on kosteuttava emulsiovoide rasvaiselle sekä sekaiholle. Sisältää mm. luomulaatuista sheavoita, hasselpähkinäöljyä sekä oliiviöljyä. Voiteessa lisäksi vesi on korvattu täysin aloe vera -uutteella.


Tuotteessa on kevyt kukkainen tuoksu ja koostumukseltaan tämä on emulsiomaista. Levittyy iholle hyvin imeytyen myös nopeasti eli toimi itselläni hyvin meikin alla käytettynä. Kuitenkin oli tarpeeksi kosteuttava ja ravitseva myös yövoiteeksi.


Hintaa tämän kohdalla ei kannata pelästyä, koska tämähän on aivan mielettömän isossa pakkauksessa! Lisäksi tuotetta kuluu jopa minulla käytössä pari pumppausta (osa saattaa selvitä peräti yhdelläkin pumppauksella..), joten tämä kestää käytössä aikalailla ikuisuuden. Jos sinua pohdituttaa sopiiko tuote sinun ihollesi niin kannattaa ehdottomasti käydä Ruohonjuuren myymälässä livenä tuotetta testaamassa!


Kuinka kauan sinulla kestää käytössä perinteinen 50ml kokoinen voide?

7 kommenttia:

  1. Riippuu miten riittoisaa voide on, niin se voi kestää todella pitkään tai sitten muutaman viikon.

    VastaaPoista
  2. Kesto riippuu niin voiteen koostumuksesta. En osaa parempaa vastausta antaa. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
  3. Oi, kuulostaapa hyvältä. Hinta kyllä vähän hirvittää, mutta jos voide on riittoisa ja sopii iholle, niin maksaa kyllä itsensä takaisin. Täytyy piipahtaa joku päivä ruohonjuureen kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun huomioi pakkauskoon niin tämä tosiaan on suorastaan halpa voide :D

      Poista
  4. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja voisi jopa sopia minulle. Itselläni kestää aika kauan yleensä kaikki voiteet.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat